Azért vettem a fáradtságot, hogy megírom ezt, mert már nagyon elegem van a történelmi ideológiai elferdítésekből. Én csak egy 17 éves tanuló vagyok, nem tudok mindent értelemszerűen, és lehet, hogy van amit rosszul, de elég szomorú, hogy nekem kell erre felhívnom a figyelmet. A problémáim a következők:

Most hogy megalakult a Magyar Gárda, úgynevezett „antifasiszta" tüntetéseket tartottak a szocionisták. Itt az első bajom. Egy fasiszta és egy náci felfogású ember sok mindenben különbözik. Fasizmus csak Olaszországban és Spanyolországban volt. Ilyen hogy „Fasiszta Németország" nem volt. Az náci Németország. A hungarista eszme az más tészta, abba nem mászok bele. Az ezeknek az egyesítése.

Olaszországban szó sem volt a zsidók táborokba zárásáról, meg mi egy másról, Mussolini a zsidótörvényeket Hitler nyomására hozta, de azok sem mentek tovább a kikeresztelkedésnél, csak akkor, amikor Észak-olasz bábkormányt vezetett. De az gyakorlatilag német gyarmat volt. Tehát a zsidók nem hőböröghetnek.

A fasiszta államrendszer szíve a korporációk (testületek) voltak. És ez volt tőr a zsidók szívébe. Mert az erős állam ellenőrizte a viszonylag szabad kereskedelmet, és a lehető legmagasabb önellátásra törekedtek. Volt egy olyan törvény is, hogy egy munkás csak x és y közötti bért kaphatott. Ha a munkaadó kevesebbet akart adni, a munkás hivatkozott az előírásra, és az adott testület megbüntette a céget. De túl magasat sem adhatott neki, ezzel kivédve az ismerősöknek manapság juttatandó magas fizetést.

A másik nagy problémája a zsidóknak az volt a fasiszta berendezkedéssel, hogy rendkívül jó kapcsolatot ápolt az egyházzal. Spanyolország és Olaszország a mai napig is mélyen katolikus. Ellenben Hitler gyűlölte az egyházat. A keresztény hitet ő a nacionalizmus eszméjével akarta felváltani. Ez is egy ordító különbség a nacionalizmus és a fasizmus között. Akit esetleg érdekel mi is az a fasizmus valójában, olvassa el Benito Mussolini A fasizmus doktrínáját.

Térjünk vissza az önellátásra. Erre is nagyon berágtak. Így nem tudtak behozni gyenge minőségű árut, amiről óriási hasznot húznak. Csak azt importált Olaszország és csak annyit, amiből nem volt elég. Gondoljunk csak bele, hogy mesterségesen felfújt, és már biztosan azt is génmódosított dinnyét, nem lehetne vásárolni, hanem csak magyart. Mert dinnye terem elég az országban, sőt tavaly sokat darabja 5 Ft-ért vették a nagykereskedők, mert olyan sok volt. De a spanyol dinnyék ott voltak a polcokon. Magyarország egy „elvileg" fejlett mezőgazdasággal rendelkező ország, ahhoz képest külföldi áruk széles választéka található az élelmiszerboltokban. Ilyet is láttam (TESCO): Makói hagyma - származási hely: Kína. Az ember a haját tépi kínjában. De most meg eltértem az eredeti témától.

Hadoválnak manapság úgynevezett „demokráciáról". Ilyen még soha a büdös életben nem volt valójában sehol a világon, ez örökre csak egy eszme marad. A demokrácia népuralmat jelent. Akkor meg mi ez, hogy a népszavazás veszélyezteti a demokráciát?! Úgy tűnik, hogy az a bizonyos nép, csak a parlament nevű ország lakói, és maga az ország csak gyarmat, és esetleg 4 évente dönthet, hogy Kohn vagy Grün fekteti egy újabb wellness centrumba a befizetett adót. A demokrácia nagyobb zsarnokság, mint egy diktatúra. Azt csinál a megválasztott kabinet amit csak akar. Ha valami alkotmányba ütközik, akkor megváltoztatják az alkotmányt. Bármit megtehetnek. Meg ami valószínűleg életem végéig egy hatalmas kérdőjel marad az életemben az az, hogy miért kell egy tüntetést bejelenteni? Épp az a lényeg egy tüntetésben, hogy a nép önnön hatalmából kifejezi nemtetszését az illetékes ellen.

Sokat halljuk azt a szót is, hogy „antiszemita". Ez a szó, úgy ahogy van HELYTELEN! Szemitának minősül az arab is, mer hát ők is a sémita népcsoport tagjai, pedig csak a zsidógyűlölőkre gondolnak e szó hallatán az emberek. Pedig az arabok most igencsak harcolnak a tetű Amcsik és Izrael ellen.

Több ország is jóvátételt fizet a zsidóknak a „holokauszt" kárpótlásaként. Ennyi erővel a négereknek is fizethetne Amerika és Anglia egy rakás pénzt. És ha az áldozatok számát és szenvedésüket nézzük, rámenne a gatyájuk is. Fizessenek az Amcsik háborús kárpótlást a Japánoknak Hiroshima és Nagasaki miatt. Ha már az atombombánál tartunk. Irán benne van az atomsorompó egyezményben, vagyis nem lehet atombombájuk, bezzeg Izraelnek annyi atombombája van, hogy meg se lehet számolni. Izrael hatalmas összegeket kap Amerikától háborús fejlesztésekre és hadműveletekre. Ennek a pénznek a töredékével, teljesen megszűnne a magyar államadósság.

Még folytathatnám sokáig a mondókámat, de biztosan sokan sokkal jobban tudják ezeket a tényeket, mint én. Fiatal vagyok, még sokat kell tanulnom erről a rohadt világról.

Azzal zárom levelemet, hogy azért mossák össze a fasizmust a nácizmussal, mert a zsidók tökéletesen tudják, egy fasiszta államban az ő hatáskörük nagyon lecsökkenne, és komoly fejlődések történnének nélkülük is. Vagyis a zsidó befolyás kizárásával, de mint etnikumot nem korlátozva működik az ország.

Hajrá Magyar Gárda!!!

Tisztelettel:  M. S. ( a szólásszabadság miatt olvasónk nevét nem közöljük - a szerk.)