"Sanyi" kármánirénesedő története tovább bonyolódik, sokadikként a Stop-nak nyilatkozott. A "vasrúddal, brutálisan" összevert emberek már csak ilyenek, napi 6-8 interjút adnak és mielőtt a mentő elvinné őket, bevárják a tévéstábot is.

Még mindig kórházban van és megpróbálja kiheverni elverésének fájdalmait Csintalan Sándor. A Hír TV helybenhagyott műsorvezetőjét amúgy rendőrök őrzik a nap 24 órájában. Az ex-politikus elmondta a STOP-nak, hogy úgy "lecsapták, mint egy taxiórát" a maszkos banditák. A műsorvezető állitása szerint egyszerűen "lemocskoszsidóügynöközték", és ő könyörgött, hogy ne öljék meg a kigyúrt bérverő legények (namost, "Sanyi", bérverő legények, vagy elkötelezett nácik, döntsd már el - a szerk.).


A brutálisan megvert (aki, mint pár sorral alább kiderül, egész jól van, sérülései nem súlyosak és mint már szerdán reggel kiderült, semmije nem tört el, tehát úgy is el lehet verni valakit brutálisan, hogy gyakorlatilag megússza - a szerk.) egykori szocialista politikus még mindig kórházban van és pihen. Csintalan Sándor, a Hír Tv műsorvezetője tervei szerint már hétfőn munkába áll, igaz még eléggé viseletes és sebhelyes a feje. Az óbudai rablótámadás során helyben hagyott tévés  (valójában tévétulajdonos, Hír Tv-tulajdonos - a szerk.) sérülései nem súlyosak, és Csintalan szerint szó sincs itt rablásról, ez a botos elverés neki szólt személyesen.

"Csuklyában voltak a támadóim így fel sem tudnám őket ismerni. A helyzethez képest egész jól vagyok, és pihengetek. Ahogy kiszálltam az autóból a mélygarázsban, egyből nekem estek. Üvöltözték az elején, hogy rohadt mocskos zsidó ügynök vagyok, majd úgy lecsaptak, mint egy taxiórát. Ilyen verést életemben soha nem kaptam még, most már ezen is túl vagyok. Hát, nem is esett jól. Hétfőn már szeretném a műsoromat vezetni, igaz a fejem és a látvány még nem igazán szalonképes. Ez van. Az, hogy elvitték a pénzem, az csak álca. Ez nem rablótámadás volt, ez egyértelmű a számomra, csak nekem szólt ez a verés. Az, hogy pontosan ki állhat a megveretésem mögött nem tudom, de sejtéseim vannak" - mondta Csintalan Sándor.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nagy erőkkel vizsgálódik Csintalan elverésének az ügyében. A helyzetet nagyban nehezíti, hogy az esetnek nincsenek szemtanúi. Ráadásul a környéken egy darab ipari vagy térfigyelő kamera nincsen, amely esetleg felvehette volna a csuklyás, furkósbottal felfegyverkezett támadókat.

"Folyik a nyomozás. A rendőrség, mint minden hasonló esetben, most is minden egyes apró körülményt megvizsgál. A nyomozásban egyelőre nincsen újabb fejlemény vagy áttörő adat, amely publikus lenne. Ilyen jellegű bűncselekmények esetén a tényállás tisztázásáig biztonsági okokból őrizzük az áldozatot" - nyilatkozta Csillag Melinda, a BRFK sajtóügyeletese.