Ismeretlenek (nyilván dánok - a szerk.) megpróbáltak kirabolni egy mentőautót szombat este Budapesten a X. kerületi Hős utcában.

A tettesek betörték a gépkocsi egyik oldalsó ablakát, mialatt a személyzet egy beteget látott el egy Hős utcai lakásban. Felforgatták a kesztyűtartót, ahol azonban nem találtak értéket, így nem tulajdonítottak el semmi értékeset - tájékoztatott Sütő Katalin ügyeletes főorvos.

Kuruc.info: mint ismert, hazánkban nem a cigányok szoktak csoportosan tűzoltót, orvost, mentőst fenyegetni vagy verni. Hanem nyilván a Magyar Gárda és más szélsőségesek.

További kapcsolódó anyagok:
Egy mentős cigánysztorijai
Mentős olvasó: folyamatosan fenyegetik a cigányok az egészségügyieket
Húsvágó bárddal támadt a mentősökre a biztos nem cigány
Mentősöket fenyegetett lincseléssel a cigánycsürhe

(Kuruc.info - Inforádió nyomán)

Arppi S. kommentárja: ha valaki esetleg nem tudná, a Hős utca fullork környék – gyakorlatilag fehér lakosok nélkül. A közelmúltban több médium is foglalkozott az ottani cigánybűnözéssel. Ezek közül a Hős utcai Harlem mítosza - Kékfény video és a "Vigyáz míg állsz táskád kilopják"! - Hős utcai anziksz (sic!) cikk kifejezetten ajánlott. Mindkettő balos médiumban (Magyar TV, ill. Origo) jelent meg, így a cigányfajvédők által támadhatatlan.

Illusztrációként még két ottani, az autósokat figyelmeztető képet is beszerkesztünk: