Hazudik az Országos Rendőrfőkapitányság is
A Magyar Önvédelmi Mozgalom többször kijelentette, hogy a rendszer romlottsága, aljassága elsősorban a politikai elit, a lakájmédia és a politikai rendőrség összefonódásában érzékelhető a legtisztábban.
Az Országos Rendőrfőkapitányság "Összefoglaló a március 15-ei rendezvényekről" című kiadványa egyszerűen szemenszedett hazugság, ezért a Magyar Önvédelmi Mozgalom az abban írottakat a
leghatározottabban visszautasítja.
A Magyar Önvédelmi Mozgalom rendezvényén felszólaló szónokok nem szólítottak fel semmiféle törvénytelenségre; a rendezvény a Blaha Lujza téren rendben lezajlott, rendbontásra, törvénytelenségre nem került sor. A számadatok sem felelnek meg a valóságnak; egy a nevét elhallgató rendőrségi vezető elmondta: 3.800 rendőr biztosította a MÖM március 15-ei rendezvényét, amelyen a rendőri becslések szerint 12 ezren voltak.(Ezt az adatot a színpadról fotózó és kamerázó médiamunkatársak is megerősítették, bár ők elmondták: Lehet, hogy csak közeli képeket adhatnak majd le...)
Megjegyeznénk: Orbán Viktor gyűlésén a rendőrségi adatok alapján 30 ezer ember volt jelen. Nyilvánvaló, hogy a számadatokkal a rendőrség és a média manipulál!
Törvénytelen dolgokat március 15-én az összejátszó politikai hatalom és a rendőrség követett el, ezért megfogalmaznánk nyílt kérdéseinket:
1.) Miért próbálták kordonokkal törvénytelenül feltartóztatni a MÖM rendezvényére érkezőket, és ki adott erre utasítást?
2.) Miért nem állt meg a rendezvény előtt hosszú időn keresztül a metró a Blaha Lujza téren, és miért nehezítették meg a rendezvényünkre való eljutást?
3.) Miért nem volt a rendőrökön azonosító a Blaha Lujza téren és környékén a MÖM rendezvénye alatt?
4.) Miért hamisítja meg a rendezvényen megjelentek létszámát a rendőrség, amikor közel 4.000 rendőrt mozgósítottak - kifejezetten a MÖM rendezvénye miatt?
Magyar Önvédelmi Mozgalom
2008. március 17.