Bokor Balázs vörös zsidónak nem tetszik a Székely himnusz. Mondhatnánk erre azt, hogy ez ízlés, lélek és hovatartozás kérdése. De nem mondhatjuk, mert ez a szarházi nagyköveti rangban a Magyar Köztársaság Los Angeles-i Főkonzulátusának vezetője, akinek kutya kötelessége lenne annak a nemzetnek és értékeinek tisztelete, amelynek számlájára 2007-től ottani cionista haverjai társaságában rontja a levegőt.
Vörös zsidó Bokor Balázs a kaliforniai magyarság legutóbbi március 15-i ünnepségén nem volt hajlandó maradni a megemlékezést követő fogadásra, mert előtte a bőgatyások elénekelték a Székely himnuszt. (Persze lehet az is, hogy a mocsadék cionista nem akart elkésni a hittestvérei purimi mulatozásáról, ahol olyan „tojt sikernek” (hulla részegnek) illik lenni, hogy ne legyenek képesek megkülönböztetni a zsidó Mordehájt a gonosz Hámántól...) Ehhez a goj magyarok pezsgős állófogadása kevés lett volna neki. Távozását azzal indokolta, hogy a Székely himnusz valójában nem is himnusz, 1848-ban még nem létezett, tehát nincs köze az akkori eseményekhez.
Igen, szarházi Bokor Balázsnak abban igaza van, hogy az 1921-ben, közvetlenül a trianoni diktátum után született Székely himnusz hivatalosan soha nem válhatott a székelység himnuszává, mint ahogyan az Erkel Ferenc megzenésítette Himnusz is csak 1903-ban, több mint fél évszázaddal az 1848-49-es szabadságharc után lehetett törvényesen a magyar állam himnuszává. Csakhogy a székelység soha nem akarta felcserélni, elvetni Kölcsey Ferenc sorait, de kedves számára – mint mindannyiunknak – a Mihalik Kálmán komponálta dal.
Ám ezt a komcsi zsidó Bokor Balázs nyilván nem tanulta meg a moszkvai diplomataképző egyetemen, ahová járt. Kitűnő iskolába járt tehát, a magyargyűlöletet és a hücpeségét (pofátlanságát) meg az anyatejjel szívta magába, hogy aztán a kádári létező szocializmus idején hazánk arab országokbeli külképviseletein (Dél-Jemen, Szíria, Libanon, Líbia és Jordánia) szolgálja a cionista érdekeket.
Vörös zsidó Bokor Balázs az arab környezetet legutóbb fölcserélte a kaliforniai zsidó világra, ahol történetesen sok magyar testvérünk is él. 2007-től főkonzul Los Angelesben, s a mostani nemzeti ünnepünkön elkövetett magyargyalázó tettével nem csak az ottani nemzettestvéreinket sértette meg, hanem magas beosztású diplomata minőségében egyben üzent is az utóbbi hónapokban Székelyföld autonómiáját egyre erőteljesebben és bátrabban követelő erdélyi magyar politikusoknak és az azt ellenző románoknak: a jelenlegi budapesti politikai vezetés ezúttal sem áll ki székelység mellett.
Vörös zsidó Bokor Balázsból a magyargyűlölő, a nemzeti jelképeinket menetrendszerűen mocskoló cionista szólt a Székely himnusz, s vele együtt az összmagyarság megalázásakor. Úgy látszik, ez a cionista társulat újabban Mihalik Kálmán dalát szemelte ki magának áldozatnak, hiszen 2006. augusztus 20-án a budapesti Szent István bazilika árkádjai alól Erdő Péter bíboros fordította szentséges hátsó felét a Székelyt himnuszt éneklő tömeg felé és tűnt el a templom homályában.
Vécsey Ferenc