Szebb jövőt, Kuruc testvéreim!

Úgy látom, most az Internetre beszabadult cigányok a fő téma, úgy  döntöttem hát, hogy én is megosztanám tapasztalataimat.

Minap kapott egy kedves hölgy ismerősöm egy üzenetet egy bizonyos  Pataki Lőrinctől. Nem  szaporítom a szót, bemásolom ide a karakterekre pontos másolatát.

2008. március 22. 15:27  "Kis szopinger ribanc ha nem lennél ilyen bűn ronda most irnám, hogy  szopd ki a faszom, de olyan gusztustalan az a kibaszott fejed, hogy  még a kutyák fasza se áll fel rád!!!!!!!!!!!!!!!!! Most már értem,  hogy a szüleid miért lettek öngyilkosok!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Részvétem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Kép nem volt az illetőről, csak annyi adat volt rajta megtalálható,  hogy a klubtagsága Bp. VIII. kerület. Ezzel már 99%-ig beazonosítottuk  a faji jellemzőit. Majd miután elküldte az ismerősöm oda, ahová való,  megérkezett rá a válasz, amelyet szintén idézek, változtatások nélkül:

2008. március 22. 20:14  "szia te buta lány!!!!!........én Lőrinckének a bátya vagyok (tudod az  a nagy darab kopasz csúnya bácsi a képen!!!!!!)......komoly kis gádzsi  vagy ha pattogsz egy 9 éves kisgyereknek (aki mellesleg véresre kúrná  a kis retkes pucikádat,ha legálabb annyira kinéznél vhogy,hogy az  utcára kimehessél!!!!!).....semmi gond....nem haragszok........jót  nevettünk!!!!!......a csóróságra vissza térve egyrészről maszkba vagy  amit minden bizonnyal teljesen megértek,külsőddel biztos sok emberi  életet tönkretettél legalább kimélettel vagy a myvip-es  emberekre!!!!....ezért azért nagyon hálásak  vagyunk....KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!! ....ha gondolod....Van egy pár jó  kapcsolatom az önkormányzatnál és el tudok intézni neked havi  rendszerességü csúnyasági pótlékot!!!!!!......A KÖRNYEZET IGY IS ELÉG  SZENNYEZETT MÁR LEGALÁBB TŐLED KIMÉLJÜK!!!!!!.......... remélem még  fogunk beszélgetni.......nagyon jót kacagtunk rajtad,aranyos kislány  vagy.....végülis.......csak ne lennél ennyire  ronda!!!!!!!..........úramisten...........honnan jöttél te  ide???????.....valami távoli bolygórol!!!!!!...vagy egy titkos  laboratóriumi kisérletnek a mellékhastása  vagy???????........szegénykém.....:( :( :(.......irjál nyugottan  valószinüleg nincs sok barátod.........hozzád még a csótányok se  költöznek!!!!!!!.........én szivesen beszélgetek  veled!!!!!!!!!!!........szia......vigyázz magadra és keress egy  nagyobb maszkot mert a szemed még  kilóg!!!!.......................bassza meg...............legalább a  szemed szép lehetne!!!!!!!!!!.............de még az is  hányadék!!!!!!!!!!...........jó éjszakát kivánok neked!!!!!!!!"

 Aztán estére képek is lettek fenn az adatlapján, amiket most  mellékelek is. Ekkor teljesen egyértelművé vált kedves kirekesztett  roma testvéreink faji hovatartozása.

Ezeket kifejtettem egy szép levélben az info@myvip.com-nak, ráadásul  úgy, hogy sem a cigány, sem a roma szót nem írtam le - bár teljesen  mindegy lett volna, hiszen mindössze az alábbi sablonlevél volt a  válaszuk, amelyet szintén változatlanul adok közre:

From:  <info@myvip.com> Date: 2008/3/25  Subject: Re: Panasz egy felhasználóval kapcsolatban

 "A myVIP-en elkészült a tiltó listás funkció, melyet úgy tud  érvényesíteni, ha megkeresi annak a felhasználónak az adatlapját, aki  Önt zaklatja, és az adatlapján az almenüben rákattint a "tiltások"  nevű menüre. Ezután be tudja állítani, hogy a felhasználót miből  szeretné kitiltani:

Levelezés: ha Önnek küld egy üzenetet, akkor Ön ezt nem kapja meg, a rendszer nem kézbesíti Önnek, viszont a felhasználónál úgy jelenik meg, hogy elküldte Önnek.  Ismerősnek jelölés: nem tudja Önt a későbbiekben ismerősnek jelölni. Erről hibaüzenetet kap, ha megpróbálja.  Kommentár írása: a felhasználónak nem engedi a rendszer, hogy kép kommentárt írjon a képeihez."

Nagyjából ennyit szerettem volna megosztani veletek, a véleményem nap  mint nap olvasható nálatok, úgyhogy nem ismételnék senkit.

Mély tisztelettel kívánok nektek szebb és magyarabb jövőt:

G

P.S.: Az email címem és nevem legyetek szívesek bizalmasan kezelni, ha  esetleg kiraktok az olvasói levelekhez. Köszi. :)





(Ez utóbbi három eredetije ITT, ITT és ITT)

***
Íme egy kis cigány színvonal ugyancsak a myvipről. Így "beszélnek" ezek a genetikai hulladékok.
Matáéknak természetesen nem kell munkahely, minek az? Majd bűnözésből megélnek!

Egyszer láttam egy rendes cigányt. "Élt 40 évet" ez volt sírkövére írva.

Üdvözlettel





(Ez utóbbi kettő eredetije ITT és ITT)
***

Tisztelt Kurucok!

Olvasva az oldalatokat lattam, hogy sok a myvipes cigany profilok ezert hat en is utanakerestem es talaltam egy igen erdekeset. ITT a link a profilhoz. Mellekelek egy kepet is rola. Erdemes megfigyelni az iskolai vegzettseget es a munkahelyet.

Tisztelettel egy lelkes olvaso.


(eredeti méretben ITT)

Kapcsolódó: