Az illusztrációt Geo küldte, köszönjük

Kedves kurucok! Most olvastam a Kakis pornófilmet vásárolt Kökény Mihály c. cikket, erre szeretnék reagálni, avagy inkább a célféregnek tanácsokat adni. Egyszerűbbnek tartom, ha az alábbi hivatalnak ezúton üzenek, a Kurucon hamarabb és biztosabban olvassák.
Tisztelt Nemzetbiztonsági Szakszolgálat!
Állampolgári kötelességemnek érzem, hogy az Önök pórázát markában tartó klub egyik vezetője (bizonyos Kökény Mihály) problémáján megpróbáljak segíteni. Teszem ezt azért, mert majdnem biztos vagyok abban, hogy az Önök állománya képzett, hozzáértő, a hatalomhoz végsőkig hű csicskákból áll, akik ötpercenként monitorozzák a kuruc.info hírportált, s az illetékeseket azonnal tájékoztatják a róluk felmerülő igazságfoszlányok (az önök nyelvén rágalmak) részleteiről.
Kérem tehát tanítsák meg ezt a nyomorultat az internet megfelelő használatára. Mondják el neki (ha szükséges, mutassák is meg), hogy a torrent oldalak tele vannak pornófilmekkel, köztük a világ leggusztustalanabb, legmocskosabb borzalmaival, így a székletevés, vizeletivás, egymásra hányás, a filmre vett nemi erőszak stb. szocialista politikusok ízléséhez tökéletesen illeszkedő példányaival is. Megfelelő sávszélességű internethozzáféréssel Kökény úr este lefekvés előtt kijelölheti az őt érdeklő hitványságokat, s mire másnap hazajön a Parlamentből, ahol Magyarország elleni perverz gyűlöletét kellőképpen kiélve, érthető módon nemi vágyakkal pattanásig eltöltekezik, azonnal számítógépe elé ülhet, s ájultra onanizálhatja magát a több órányi letöltött "tartalmon".
Mindebben az a pozitívum, hogy a forrás végtelen: újabb és újabb aberrációk kerülnek fel a megfelelő oldalakra, s a derék Kökény elvtárs nap mint nap letöltheti az adagját. Nincs több álruhás szexshoplátogatás, nincs több lebukás, egy gonddal kevesebb (és a pornófilmek árát megspórolva marad egy kis pénz ostorra, bilincsre, bőrálarcra vagy amire éppen kell). Fontolják meg, már csak a drága Kökény doktor kedvéért is.
Kékszakállú Wagnerúr
Másik olvasó:
Perverz Kökényhez lenne kis hozzáfűznivalóm. Pár évvel ezelőtt (még a 2006-os Forradalom előtt) sétálgattunk a Dunakorzón, amikor észrevettem Kökény Misit. Nagy kalapban volt, méretes heftijéig lehúzva, de ritka undormány feje így is feltűnő volt. Érdekes emberekkel beszélgetett. Normál, hetero szemmel nézve... Cigány buzikurvákkal! Ennyi elég volt a látványból, még vacsorázni akartunk, inkább a Dunapart szépségeit kísértük tovább figyelemmel. Lehet, csak a pontos időt kérdezte meg tőlük... De lehet, nem csak az emberi ürülék híve, hanem a cigányfiúké is? Hm... Mindenesetre elgondolkodtató. El is felejtettem az esetet, most a cikketeket olvasva ugrott be ismét. Üdv és Kitartás!
O.
Kedves Kurucok!
Ismerve a nagypapi (Szamuely-Sámuel Tibor) kedvtelését, aki a vérben szeretett tobzódni, igazán nem csodálkozhatunk azon, hogy a kisunoka - akinek jelenleg nincs lehetősége akasztani és agyonlőni, szájba vizelni - pedig a szarban szeret tobzódni. Vajon az asszony mit szólhat ehhez?

Kitartást:
M. T.