Jobb később, mint soha: itt a Best of Gyurcsányok alkotójának videója Fletóék múlt heti holokamu-szeánszáról. Gyurcsányt túlkiabáló Gonda, Gondát túltülkölő Tomcat-kürt, a bloggert patkányozó békés zsidók, van itt minden. Vigyázat: a harmadik perc vége felé egészen közelről láthatjuk Lendvai Ildikót. Csak erős idegzetűeknek.
Gyurcsány egyébként egész értelmesen felvázolta, hogyan kellene programszerűen élősködő-mentesíteni az országot, ha netán valaki ilyesmit forgatna a fejében: előbb nem vásárolunk zsidótól, majd igényeljük, hogy jelölje meg a boltját, aztán egyértelműen felismerhetővé tesszük a cigányokat (mondjuk ez nem lesz nehéz), s arról se feledkezzünk meg, hogy numerus clausust vezessünk be az egyetemeken. Nem buta gyerek ez a Feri, megmondta már Orbán is.
 
 
Kapcsolódó
További videók

Tisztelt Kuruc.info!
Néztem a békamenetről készült videót, a béke angyalait, az antifasiszta mamák által már-már eposzi hősként bálványozott miniszterelnökünket és elgondolkodtam néhány dolgon.
Miért nincs végre emléknap, sőt, gyásznap a vörösterror, 1956, és úgy egyáltalán, a kommunizmus áldozatainak?
Na jó, elvileg most is van, de legyen amolyan igazi, mint amilyent itt a Dunába lőtt százezrek (milliók, vagy milliárdok?) emlékére összerottyantottak nekünk ezek a drága emberek.
Egyébként is, a Szovjetunióban Sztálin rémuralma alatt sokkal több zsidó halt meg (valódi munkatáborokban, Szibériában), mint akár nálunk vagy Lengyelországban.
Amennyiben semmi ilyesmi rendezvény nem lesz a jövőben (nem hát), akkor feltenném a kérdést a tolerancia bajnokainak: hol van a toleranciájuk? Ha ők nem törődnek azzal, hogy a drága vörös felszabadító rendszer ellopta nagyszüleim minden földjét (nem nagybirtokos láblógatók voltak), nagyanyámat a Szovjetunió mélyéről előásott hősies antifasiszta katonák, akiknek emlékművét természetesen nem szabad meggyalázni, meggyalázták a falu sok lányával együtt, ha egy pribék lánya - aki országgyűlési képviselő - nyilvánosan kétségbe vonhatja, hogy 1956 forradalom volt, akkor nekem ugyan miért kéne fáklyát lobogtatva hőbörögnöm, miért kéne gyűlölnöm a "fasisztákat", (akik egyébként nem is azok voltak, minimális történelmi műveltség, mindegy), akik sem nekem, sem egyik ősömnek (akik nem, határozottan NEM voltak nyilasok) nem ártottak semmit ?
Nem értem...
Szebb jövőt!
"nácifasiszta antiszemitanyilas"