Július 5-én önvédelemből támadunk!

Magyar Hazafiak! Honfitársak! Nem engedhetjük és nem is fogjuk hagyni! Magyarország keresztény ország több mint ezer éve, ebből következően nálunk nem kaphat teret semmiféle aberrált, gusztustalan, szégyenletes felvonulgatás!


A nemzetnek van ebbe beleszólása, és a magyar ember nem kér a magamutogató, beteges másságból! Sőt, bennünket nem érdekel az sem, hogy hitvány parlamenti politikusaink tárt karokkal és nyitott pénztárcával várják és támogatják a buzikat! Akár együtt is vonulhatnak velük, hiszen minden parlamenti frakciónak megvannak a díszbuzijai!

Inkább azon fáradoznának, hogy Magyarországot visszaemeljék régi fényébe, ehelyett azonban azzal vannak elfoglalva, hogy miként alázhatnák meg jobban és mocskolhatnák be újra és újra hazánkat. Amennyiben a homokosok megpróbálják csak az orrukat is bedugni a fővárosba, mi a föld alól előtűnve ott leszünk, és finoman szólva felvilágosítjuk őket arról, hogy itt semmi keresnivalójuk nincs. Nem csupán „érzékeny” lelkivilágukba fogunk beletaposni!

Felhívjuk az összes magyar, felelősen gondolkodó családot, apákat és anyákat, hogy jöjjenek el mindannyian, és űzzük el véglegesen a pederaszta hordát! Nem nézhetjük ugyanis tétlenül, hogy ilyen genetikai hulladékok rossz példát mutassanak gyermekeinknek! Nem tartható tovább a keresztény értékek megcsúfolása, bemocskolása! Nem hagyhatjuk a sötétség és az istentelenség térhódítását, ezért – önvédelemből! - támadnunk kell! Felkészülten, összehangoltan, kiszámíthatatlanul, elszántan és keményen!

A rendőrséget is felszólítjuk, hogy végre legyenek a rend őrei, és beteg állatokat ne védjenek, hanem vegyenek részt a mocskok eltakarításában! Ha nem, úgy velük együtt futhatnak ők is, mert nem lesz irgalom azok irányába, akik a nemzet akaratával próbálnak szembe menni...

Hosszú tűrő a magyar, de amikor betelik a pohár, akkor kő kövön nem marad! Most még van idő. Még meggondolhatják magukat a fesztivállázban égő bűnös egyedek, hogy változtassanak szándékukon, és messzire elkerüljék a magyarok fővárosát!

Ezt addig tegyék meg, amíg lehet, mert ha nem, azt követően nemcsak Budapesten, de máshol sem lesz lehetőségük magukat mutogatni! Mi szóltunk előre, a jó szándék ez esetben sem hiányzott belőlünk...
Július 5-én, szombaton délután minden magyar önvédőt ellenállásra szólítunk, a megadott helyen találkozunk! Az Oktogánnál csapatainkat egyesítjük!

Támadunk!

Kovács Géza, a Magyar Önvédelmi Mozgalom tiszteletbeli elnöke

2008. jún. 18.