Mindannyiunk kedvencéről (tessék beütni a keresőbe, hogy Magyar-Ungár Elemér, és olvasgatni kicsit a találatokat – megéri!), Magyar (eredeti neve Ungár – igen, Kedves Olvasóink, cionka a drága, mi más lenne) Elemérről kiderült, hogy a Proszektúra, a zsIndex, ideológiai harcostársa címlapján sokszor reklámozott blog írója.

Legújabb, az In memoriam Kurucinfo – Temetni jöttem, nem dicsérni, már címéből is láthatóan velünk foglalkozó, zsIndex címlapos(!) írásában hatalmas bakot lőtt: elárulta magáról, hogy történelmi ismeretei a nullával egyenértékűek.

Szegény Ungár Nero kapcsán egy olyan orbitális hibát vétett, hogy a blog normálisabb kommentelői (sokan vannak; érdemes beleolvasni) valósággal röhögőgörcsöt kaptak. Persze, sunyi módon, aztán átírta a cikkét; azt egy szóval meg sem említve, hogy a jelenlegi változat nem az eredeti.
Már csak azt kérdeznénk meg alázatosan: akkor vajon hogy kerülhetett egyetemre? Tudniillik a jogi egyetemen felvételi tárgy a történelem.

Ezen kívül van egy olyan mondata, amely miatt magyarázatot kérünk: “egy-két cigánylakás felgyújtásával büszkélkedhetnek egyelőre [a kurucosok]. (De ha nem is ők voltak, az ő bujtogatásuk hatására történt.)”. Tessék mondani, Ungár Elemér, konkrétan miről beszél? A pátkai, a tiszaroffi vagy a faddi önmerényletről? Mindhárom esetben egyértelmű, hogy saját magukat “gyújtották fel” a cigányok, persze úgy, hogy vigyázzanak arra, nehogy tényleges tűzkár keletkezzék – például a fal tövébe dobva a Molotovot, és nem ám be az ablakon. Vagy ha éppenséggel be is dobták, arra ügyeltek, hogy törhetetlen üveget és nem robbanó gázolajat használjanak… Tiszaroffon meg aztán csak kiderült, hogy azért gyújtotta fel a házát a cigány, hogy aztán a polgármestertől újat kapjon.

Szóval, Ungár, várjuk azoknak az eseteknek a listáját, ahol állítólag a mi “uszításunk” nyomán történt gyújtogatás. Tudjuk, ilyen esetet képtelen lesz említeni. Ezzel is megerősíti azt, hogy mennyire szavahihetetlen ember maga. Maradjon is csak a Proszektúra “szerkesztésénél”, aztán örüljön, hogy zsIndexes puszipajtásai reklámozzák. Legyen meg ennyi öröme az életben.

Kuruc.info – Arppi S.