A Magyar Önvédelmi Mozgalom közleménye szerint a szervezet Budaházy Györggyel és Toroczkai Lászlóval közösen úgy döntött, hogy lefújja a szombati, Hősök terére meghirdetett rendezvényt, bár a MÖM által szónokként feltüntetett jobboldali közéleti személyiségek többsége megjelent volna. Mint lapunk beszámolt róla, többen, így Budaházyék és a Magyar Gárda főkapitánya, Dósa István is kifogásolták, hogy szereplésükről a MÖM nem egyeztetett velük.
Toroczkai, Budaházy és Dósa azt is szóvá tette, hogy szerintük az ellentüntetés okafogyottá vált azzal, hogy Gyurcsány és kompániája megfutamodott, és nem meri megtartani erre a napra korábban meghirdetett magyarellenes megmozdulását. Budaházy és Toroczkai fenntartásaik ellenére azért részt vettek volna, mígnem szeptember 4-én, csütörtök este a MÖM rendezvényét is lefújták.
Ugyanakkor a MÖM azt ígéri, hogy szeptember 20-án tüntetni fog a választási csaló, tömegbe lövető Gyurcsány ellen, bárhol is lesz az MSZP gyűlése, illetve, hogy a jövőben, elegendő erő híján nem akarja erőltetni fentről a nemzeti összefogást.
Portálunk korábban hírül adta, hogy a napokban egyik szerkesztőnket és egy közvetítőnket is többször súlyosan, életveszélyesen megfenyegették, azt állítva, hogy nem számoltunk be a MÖM szeptember 6-i rendezvényének előkészületeiről, holott a Kuruc.info újraindulása után minden részletről és meghirdetett szónokról hírt adott.
Kuruc.info
Kapcsolódó: