Az egész világot mozgósítani akarja az eltűnt francia diáklány apja

A férfi kedden a budapesti Corvinus Egyetemen elmondta, a világ minden utazási irodájával és légitársaságával fel fogja venni a kapcsolatot.

Minden olyan emberrel kapcsolatba akar lépni, aki december 4-én a Lánchídon járt. Hogy mennyire elszánt Francis Bretnacher, mi sem bizonyítja jobban, tegnap az egyetemen minden fiatalt megszólított, aki ismerhette lányát, hogy tudnak-e valamit az eltűnése estéjéről.

Az eltűnt Ophélie (22) cserediákként tartózkodott Budapesten szeptember óta. A család, akinél lakott, cserébe azért, hogy két kisgyermekükre vigyázott, ingyenszállást adott neki. Az orvos házaspár szerint Ophélie hetente maximum egyszer szórakozott barátaival, és egyszer sem fordult elő, hogy ne otthon aludt volna.

"Nem tudom elfogadni, hogy vízbe fúlt, szinkronúszó volt, kitűnő fizikai állapotban, sokkal inkább elképzelhető, hogy autóba szállt, ezért fogjuk az összes taxitársaságot és magántaxist megkérdezni arról a homályos félóráról, amikor a Roosevelt tér térfigyelő kamerái látóköréből kilépett, majd félórával később rábukkantak a táskájára" - magyarázta a Blikknek Bretnacher úr, aki a nyomozásba be szeretné vonni a francia és a magyar hatóságokon kívül az összes európai ország rendőrségét is.

(Blikk)
Kuruc.info: nem elsősorban a reptereken, ill. (most még) külföldön kell keresni a lányt. Hanem a cigánytelepeken és/vagy a kacsalábon forgó cigánypalotákban. Esetleg a kurvának való rablásban igencsak sáros Száva Vincétől, ill. rokonaitól (persze megfelelően befenyítve őket – ha már a "magyar" hatóságok nem akarnak / mernek mit csinálni velük, az európaiak azért talán a tökükre tudnak lépni) érdemes érdeklődni, hátha tudnak valamit. 90% valószínűséggel állítható ugyanis, hogy a lányt szajhának rabolták el becses romáink.

Kapcsolódó cikk: Püspökladány: eltűnt egy 15 éves lány + rémregény: így törik be a cigányok az elrabolt lányokat