Miközben Dániel Péter és társai egymás után mocskolják be a magyarság történelmi és irodalmi nagyjainak szobrait, emléktábláit, cinikus módon egy magát kereszténynek hirdető magyargyűlölő, Iványi Gábor csütörtökre „zsidó napot” szervezett Budapesten. A meghívottak előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel és művészi műsorral kívánják ráirányítani a világ figyelmét a magyarok egyre gátlástalanabb, már-már fokozhatatlan antiszemitizmusára.

Iványi Gábor – egy feledésbe merült eseményt újít föl
A néhány nap múlva sorra kerülő Dankó utcai szimpózium jelentőségét az is aláhúzza, hogy Magyarországon már időtlen idők óta nem volt semmilyen holokausztesemény, valamint az a tény, hogy a rangos meghívott személyek összejövetelét Ilán Mor, Izrael Állam Budapestre akkreditált nagykövete nyitja majd meg. A diplomatának nagy gyakorlata van a kollektíve bűnös népek körében tartandó ilyen jellegű szeánszok megnyitásában, hiszen korábban Berlinben teljesített diplomáciai szolgálatot.

Reb Iványi Gábor, a hithű DK-ás és a foltja
Reb Iványi Gábor, gyurcsányista agitátor moderátorként Kézdy György színészt, a létező szocializmus dédelgetett személyét faggatja majd a személyes holokausztélményeiről. A szimpózium rangját jelenlétével emeli a bőgatyás fajgyűlölet elől félelmében egészen Németországig elmenekült, s ott állítólag Adolf Hitler egykori berlini bunkere közelében magát Kertész Imrével együtt meghúzó Konrád György író, valamint az egyelőre még Budapest utcáin félelem nélkül grasszáló Karsai László holotörténész és Heller Ágnes hajdani marxista filozófus.

Schőner Alfréd főrabbi és Benedek István Gábor – az átkosban is egy úrnak szolgáltak
Ott lesz a „nyóckerben” még az egykori népszabis, véresszájú („Szót kérek!” - emlékeznek még?) komcsi Benedek István Gábor, aki a politikai változások után valósággal megszentesedett, Marx Tőkéjét elhajítva mostanában leginkább a Tóráról és a cionizmusról ír, s a tudományos szocializmus tételei helyett két évtizede a Talmud szellemében ostorozza az antiszemita, róse magyarokat. Iványi Gábor „interjúalanyai” információink szerint főleg az „éledő Horthy-kultusz” fenyegetésével, az egyre több meggyalázott holoemlékművel, a Jobbik menetelésével és Szegedi Csanád reményteljes „Saul-fordulásával”, valamint Prohászka Ottokár, Wass Albert és Nyirő József szobrainak, emléktábláinak avatásában, illetve az utóbbi újratemetésének kísérletében rejlő náci veszéllyel foglalkoznak.
Mikó Áron – Kuruc.info