"Most ismét az a cél, hogy jogfejlesztő programjaink átgondolt innovációval álljanak elő. Az ehhez szükséges források megszerzésében, munkaszervezésben és médiamegoldásokban Darányi András segít ügyvezető igazgatóként" - közölte Tóth Gábor Attila alkotmányjogász, a Társaság a Szabadságjogokért nevű antimagyar szervezet új vezetője egy Indexen megjelent interjúban.

Darányi (Deutsch) András, aki szerint kihaló faj vagyunk (amit ő persze egy csöppet sem bán)
Mivel ez a Darányi nevű senki túlságosan jelentéktelen ahhoz, hogy egy átlagember be tudja azonosítani, egy kissé felfrissítenénk olvasóink emlékezetét.
Először akkor találkoztunk a nevével, amikor 2008. április 11-én egy tüntetésen a kamerába ordította: "Kihaló faj vagytok!" - természetesen a magyarokra célozva (itt adtuk hírül, ismét van a videó a cikkben).
A többi már, ahogy az lenni szokott a hasonló pimasz zsidók esetében, jött magától. Megszereztük a nevét, képét, telefonszámát és lakcímét, a derék hazafiak pedig őszinte érdeklődéssel igyekeztek kapcsolatba lépni vele, hogy megtudakolják, mire alapozza ezt az elfogulatlan és minden bizonnyal tudományos alapokon nyugvó kijelentését. Bizonyára arról is érdeklődtek nála, hogy áll az illemtannal, s miből gondolja, hogy így kellene viselkedni azokkal, akik befogadták őt és a fajtáját, és minden aljasságuk ellenére a mai napig itt jönnek-mennek köztünk, sőt uralják a médiát, a gazdaságot és a kulturális színteret.
Mivel köztudottan a zsidó az a népség, amely soha, semmilyen körülmények között nem hajlandó elviselni az igazságot, Darányi-Deutsch (aki akkor éppen a Pesti Est élén hízott, korábban - mily meglepő - a holokamuközpont ügyvezetője volt) előbb hazug feljelentésekkel próbálkozott Amerikában a portálunk lekapcsoltatása érdekében, majd, mikor így nem járt sikerrel, magasabb körökben "lobbizgató" fajtársai segítségét kérte, s így sikerült a szervert szolgáltató cégnél törvénytelenül, zsidó nyomással lekapcsoltatni a Kuruc.infót. (Bővebben erről lásd az akkori írásunkat.)

Tóth Gábor Attila, a TASZ új vezetője
Azóta nem hallottunk felőle (nem is hiányzott), most viszont felbukkant a magukat jogvédőknek hazudó magyarellenesek háza táján. Ezek szerint liberáliséknál politikailag korrekt, elfogadható, nem rasszista stb. egy másik nemzetnek az arcába hörögni, hogy "kihaló faj vagytok"?...
(Kuruc.info)