A Jobbik szerint a Fidesz három év alatt a végletekig elszegényítette a borsodiakat, hogy aztán a választásokhoz közeledve egy „szatyor száraztésztával” megvegye őket – hangzott el a párt csütörtöki sajtótájékoztatóján.
Jakab Péter, a Jobbik megyei alelnöke annak kapcsán beszélt erről, hogy Csöbör Katalin, a Fidesz országgyűlési képviselője több ezer élelmiszercsomagokat osztott szét a Miskolc környéki Arnóton, valamint Felső- és Alsózsolcán.
Zoom
A jobbikos politikus szerint az akció Csöbör Katalin munkájának a csődje, mondván, három évvel a választások után nem segélycsomagot kéne osztani, hanem fizetést. Hangsúlyozta, a KSH adatai szerint a térségben élőknek csupán 30 százaléka aktív kereső.
„Csöbör Katalin munkahelyeket ígért, de csak segélycsomagokat hozott” – fogalmazott Jakab, aki szerint mindez tökéletesen beleillik az elmúlt 23 év gyakorlatába: „A kormány a folyamatos megszorító politikával kivérezteti a középosztályt, hogy aztán a behajtott pénzből szavazatszerzés reményében ajándékokkal lássa el a cigánysort.”
(Kuruc.info)