Súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a "fiatalt", aki egy lopott kerékpárral menekülve autóbusz elé hajtott szerdán Nyíregyházán - értesült a HavariaPress.
A "fiú" egy nyíregyházi könyvtár elől lopta el a biciklit. Menekülés közben a belvárosban egy autóbusz elé hajtott, ami elgázolta. A mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
H. Zserárddal szemben tulajdon elleni szabálysértés miatt indítottak eljárást.
(HavariaPress nyomán)
Frissítés: A bicikliben szerencsére nem esett kár, közben előkerült a kiscsálád egyik tagja
A Szon beszámolója:
Még az eszméletét is elvesztette az a férfi, aki az Arany János utcán, egy kijelölt gyalogátkelőhelyen tekert autóbusz elé, és az ütközés után a földre esett. Miután a mentő a kórházba ment, lassan kiderült a kerékpáros cselekményének oka is. Állítólag egy üzlet elől vette el a kerékpárt…
Zoom
Nagy csődület támadt az Arany János utcában, amikor egy kerékpárost gázolt el a busz szerdán este. Az elsődleges információ szerint a tömegközlekedési eszköz a MÁV állomás irányából haladt a belső sávban, amikor a Jósa András utca vonalában egy férfi tekert elé kerékpárral, a kijelölt gyalogátkelőhelyen. Miután a busz elfoglalta a belső sávot, a nyomok nagy része pedig a külső sávban volt, az utcának ezt az oldalát le kellett a forgalom elől zárni.
A kiérkező mentők ellátták a férfit, majd kórházba vitték. A rendőrség eljárást indított a körülmények tisztázására.
Eközben egy másik férfit kellett lecsillapítani, aki rendkívül ingerülten viselkedett, kijelentése szerint ő az elgázolt férfi testvére. Állítólag tenyérrel még a mentőt is csapkodta, de azt sem tudhatta biztosan, hogy a súlyos állapotban lévő férfi valójában ki. Miután a mentő a kórházba ment, lassan kiderült a kerékpáros cselekményének oka is. Egy üzlet elől vette el a kerékpárt, és a tulajdonos követte. Ennek kiderítése ugyancsak a rendőrségi eljárás része lesz.
2. frissítés: Olvasónk írja:
A fenti hírhez szeretnék egy kis kiegészítő információt küldeni. Az sajnos nem jelent meg egyik médiában sem, hogy az állítólagos bátyuska szóban fenyegette a buszvezetőt, illetve odakeveredett fialója is, aki azt mondta, az ő kicsi fia jó gyerek, nem tolvaj, nem is lop az, csak mióta drogozik, amúgy nincs vele baj. Kellett drogra a pénz...
Ennyit szerettem volna hozzáfűzni, a baleset kivédhetetlen volt, ház alatti útról beláthatatlan dufartból tekert ki sebesen, mert üldözte a kerékpár gazdája, akkor tett igazságot az autóbusz. Sajnos jól dolgoztak a mentősök, kb. 1 órán tuningolták, hogy be tudják szállítani a kórházba, és eddig sajnos túlélte.