A szalkaszentmártoni trafikokat üzemeltető házaspár férfi tagjának nem tetszett, hogy ott forgat az ATV stábja. Rendőröket kellett hívni.
Az ATV stábja azért utazott Szalkszentmártonba, hogy riportot készítsenek az egyedülálló helyzetről: a 4000 fős faluban összesen két "nemzeti" dohánybolt nyílhatott, a két bolt ugyanabban a családi házban kapott helyet közvetlenül egymás mellett, ráadásul az egyiket egy házaspár férj tagja, a másikat a feleség üzemelteti.
A csatorna munkatársai előbb a helybélieket kérdezték: melyik üzletet részesítik előnyben, milyen alapon döntenek egyik vagy másik mellett, hol jobb a kiszolgálás. Később megkérdezték az üzemeltető Szilágyi Józsefet, ám a férfi nem kívánt a kamera előtt nyilatkozni, viszont felírta az ATV stábautó rendszámát. Amikor észrevette, hogy kamerával rögzítik ezt a jelenetet, odaugrott, kitépte a kézi kamerát az operatőr kezéből, és beszaladt vele a trafik mögötti épületbe, magánterületre.
A tévések kihívták a rendőrséget, mialatt a rendőrökre vártak, Szilágyi megragadta a riporter ingét és ököllel ütő mozdulatot tett felé, ám végül nem ütötte meg. A rendőrök kiérkezése után, két egyenruhás közvetlen közelében ismét fenyegetően lépett fel, ám a rendőr felszólítására végül ezúttal sem ütött.
(ATV - HVG nyomán)