Mikler Roland életének egyik legboldogabb napja vált rémálommá. A Szeged válogatott kézilabdakapusa kedden videóüzenetben boldogan jelentette be, hogy júniusban megnősül, azt követően pedig három évre a hazai rivális Veszprém játékosa lesz, ám öröme nem tartott sokáig. Hazaérve ugyanis kellemetlen meglepetés érte: a lakásába betörtek, az ismeretlen tettesek számos értéktárgyat elvittek, köztük eljegyzési gyűrűjét is ellopták.

– Éppen a feljelentést teszem ismeretlen tettes ellen, bízom benne, hogy jóra fordulnak a dolgok – mondta Mikler az őt telefonon kereső bulvárlapnak.
– Pécsről, a Veszprém elleni Magyar Kupa-döntőről hazaérkezve fedeztem fel a rombolást a lakásomban, elképzelhető, hogy a tettesek tudták, máshol tartózkodom. Körülbelül másfél millió forint a kár, csak a fényképezőgépem került hatszázezerbe. Nem beszélve az eljegyzési gyűrűmről, nem kell ecsetelni, mekkora értékkel bír ez számomra. Várom mindenki segítségét, jutalmat is ajánlok a becsületes megtalálónak, nyomravezetőnek.
Mikler bejegyzése alapján az ékszer és a fényképezőgép mellett optikákat, több órát, laptopot és egy táblagépet vittek el a rablók.
A játékos – aki mellett a horvát Mirko Alilovic és Fazekas Nándor lesz a kapus Veszprémben – számára a lehető legrosszabbkor jött a kellemetlenség, hétvégén ugyanis EHF-kupa-negyeddöntőt játszik a Szegeddel a portugál Sporting otthonában, s közeleg a bajnokság hajrája is, amelyben jelenlegi együttesével szeretné megelőzni leendő klubját.
(Blikk nyomán)
Kapcsolódó: