A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01180/1055/2014. bűnügyi számon hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen.
A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen férfi 2014. április 14-én a Budapest XVIII., Jegenyefasor és Lakatos út kereszteződésénél található parkolóban, kijelölt mozgáskorlátozottak részére fenntartott helyen parkolt gépkocsijával szabálytalanul. A sofőrrel szemben közterület felügyelő kezdeményezett intézkedést, megkezdte a szabályszegés fényképen történő dokumentálását. Ennek során a férfi az általa vezetett járművet elindította, majd ahogy távozni kívánt, nekihajtott az intézkedő hivatalos személynek, ezt követően a helyszínről elhajtott.
Az elkövetőről és a gépkocsiról fényképfelvétel áll rendelkezésre. A jármű egy külföldi rendszámú, fekete színű, BMW márkájú személygépkocsi.
Zoom
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy az elkövető által használt gépkocsival, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-292-92-12 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.
Zoom
(Police.hu)