Véget ért a fogadóóra, Volner János rengeteg kérdésre válaszolt. (Ezt hamarosan külön összeállításban láthatják viszont.) Az időrendben későbben érkezettekre sajnos már nem volt lehetősége, így is bőven meghaladta az eredetileg tervezett időbeli terjedelmet a fogadóóra, ezért olvasóink megértését kérjük.
Köszönjük a kérdéseket, vendégünknek pedig a válaszokat, várjuk - ugyancsak hozzászólásokban - a javaslatokat a következő meghívott személyére!
Korábban írtuk: Elkezdődött a fogadóóra, a Jobbik alelnöke a hozzászólások között válaszol olvasóink ugyanott feltett kérdéseire.
Még van lehetőség további kérdések feltételére, a fogadóóra után rövidesen cikk formájában is közzétesszük Volner János válaszait.
Korábban írtuk: Kínos kérdés nyomja a lelkét, de a politikusok magasról tesznek önre? Szavazatával a nemzet templomába küldött képviselők elérhetetlenekké váltak? Véleményt alkotna, de az Országház lakói elzárkóznak a meghallgatásától? Nálunk nem!
Világhálós fogadóórát tartunk közszereplőkkel, elsőként Volner Jánossal, a Jobbik alelnökével. E cikk alatti hozzászólásokban további személyekre is várjuk a javaslatokat, akiktől szívesen kérdeznének olvasóink, s persze nemcsak országgyűlési képviselő, hanem akár egy színész vagy sportoló is lehet.
Olvasóink elsőként tehát Volner Jánostól kérdezhetnek, illetve neki írhatják meg véleményüket e cikk alatti hozzászólásokban akár már most, de a válaszokat ugyanúgy hozzászólások formájában fogja megadni internetes fogadóórájának idején, március 30-án, szerdán 15 és 16 óra között.

Ne feledjük! A kérdések színvonala az azt feltevő közösség minőségéről is árulkodik, az ezzel visszaélőket szankcionálni fogjuk.
Kuruc.info főhadiszállás
(Atacama-sivatag)
Kapcsolódó: