A portálunkon Búcsúzunk tőled, Biszku elvtárs, te nagy formátumú, becsületes ellenálló, aki az emberi haladásért dolgoztál! címen megjelent egyedülálló nekrológ osztályharcos szerzője újra tájékoztatta a dolgozó népet:
2016. Május 1-jén reggel 8 órakor a nyilvánosság teljes kizárásával, végakaratának megfelelően egy budai erdőben szórták szét Biszku Béla elvtárs hamvait. A méltóságteljesen búcsúztató szűk körben zajlott le, melyen részt vett az egykori belügyminiszter legközelebbi barátja, Katrin és húga, Magdolna. A városligeti majálison pártunk kérésére pontban délben 5 percre elcsendesült a környék. Biszku Béla tisztelői, a Népi Front tagjai és szimpatizánsai az Internacionálé eléneklésével tisztelegtek a kommunista politikus emléke előtt.

Mintha csak a sors akarta volna úgy, hogy a szocializmus eszméjéhez haláláig hűséges elvtársunkat a munkásmozgalom legnagyobb ünnepén, Május 1-jén helyezzék örök nyugalomra. Biszku Bélát nem törte meg sem a személye ellen irányuló rágalomhadjárat, sem a jobboldal bosszúvágya, sem a per. Példát mutatott a mai kommunistáknak bátorságból és elvhűségből egyaránt.
Pártunk köszönetét fejezi ki Katrinnak, hogy a nyilvánosság mellőzésével, méltóságteljes módon, Biszku Béla akarata szerint rendezte meg elvtársunk búcsúztatását, kizárva a jobboldali provokáció és atrocitás lehetőségét!
Nyugodj békében, Biszku elvtárs!
Cseh Miklós
Népi Front elnöke
2016. Május 1.