A Fideszből: Jobbra át!
Edu mindig tartogat meglepetéseket, bár Chico címû életrajzi filmje – melyben főszereplőként önmagát alakítja – így is a 33. Magyar Filmszemle (2002) győztese lett. Kalandos és igazságkereső élete alapján, horvátországi szabadságharcos tettei után sokan furcsállották, hogy 2006-ban belépett a Fidesz-lábvízbe, majd pásztói alelnöke lett. Alábbi írásáig tartott a pártkapcsolat.

Nyílt levél, vagy amit akartok, csintalan, a fidesz és más állatkák tárgyában

Kedves Mindenki!

Nem a csintalannak (kis betûvel, mert ő csak egy nagy senki) ment el az esze, hanem a fidesznek… Nem a csintalan bolondult meg, hanem a fidesz…

Igazolhatatlan magatartását – nem tiltakoztak a háborús bûnös cionista peresz inkriminált szöveg nyilvánosságra kerülésekor és azóta sem – és bûneiket tetézi, amikor ránk ereszti a fidesz habzó szájú, ugatós kutyáját, csintalant. Tarthatatlan álláspont, hogy a fidesz, ezen fizetett cirkuszi majmon keresztül üzengeti nekünk: „vagy beálltok a sorba, vagy Gyurcsányt támogatjátok”.

Tarthatatlan – de nem dühítő, mert bevallom, inkább nevetésre sarkall –, hogy a fidesz – mert ha a csintalan maki majom kimondja, akkor a fidesz mondja ki – is beállt a nácizók, fasisztázók sorába, együtt a nemzetellenség neobolsevik oligarchákkal. (Szép mondat, mi? Egészen csintalanosra sikeredett!)

Mert most mindenki, aki nem fújja a narancsos nagy semmit, az náci és fasiszta lett egyszerre. Amúgy ezt eddig is tudtuk. Semmi újdonság nincs benne. Köszönjük, jól megvagyunk. És hála az égnek, az ítélethozatalnak fényes napján is jól megleszünk. Ebben hiszek.

Felhívom – ha már itt mindenki mindenkit felhív valamire – csintalant, hogy a nagy nyilvánosság előtt tett ígéreteit tartsa be (cipőevés, öncsonkítás), ellenkező esetben… (Nem írom le, az is jó, ha addig sem tud aludni ez a genetikai hulladék, mert ugye tőlem félni kell…)

Fölhívom a még a fidesz-narancsos nagy semmit imádókat, hogy az istenkáromlás bûnébe estek magatartásukkal. Lehet Istent és Hazát imádni, szeretni. Mást nem.

Zárásul felhívom végül magát a fideszt, fejezze be, szüntesse be bûnös – néptévesztő – tevékenységét. Engedje el a túszként tartott becsületes embereket, akik talán jogos félelemből – valószínûleg a karámon belüli kutyáktól, a megbélyegzéstől félnek –, talán megbocsájtható gyávaságból nem merik megtenni azt, mit a haza megkövetel.

Csintalanokra több szót nem vesztegetünk. A fideszre sem. Hamarosan minden mi hozzájárult a haza ilyetén siralmas állapotához, a helyére kerül: a szemétdombra.

Rózsa-Flores Eduardo

U. i.: Ezentúl, és mily hatalmas könnyebbség ez lelkemnek és tolltartó kezemnek, többé nem teszek különbséget a „másik” oldal és „ez” az oldal között. Talán ennyit köszönhetek csintalan maki majomnak, de a fidesz környékén ténykedő volt ismerőimnek is: szabad lettem, mint a madár… és hármas, de egy előttem a cél: Isten, Haza, Szabadság!

Mellékelve: két csintalanos beszólás – miket magamra vettem:
1. http://www.fw.hu/hirhalo/hang/CsintalanValosagPatkanyozas.mp3  
2. http://www.fw.hu/hirhalo/hang/CsintalanValosagPatkanyozas0.mp3 

(eduflores.ini.hu, Kuruc.info)