A Kuruc.info jóslata közel 100%-osan bejött: 50-55% közti részvételi arány mellett győztek az igenek, méghozzá az eredményességhez kellő arányban. A három tolvajadónemet (a sok közül) el kell törölje a rezsim. Csakhogy ettől önmagában szinte semmi sem változik, heteken belül kivethetnek valami mást a köztörvényes szocionisták, újból emelik a gáz és sokminden árát. Lényeges ügyről - pl a kórházak vagy a termőföld eladásáról - az áruló Fidesz még véletlenül sem szavaztatott, és többek közt az egészségügy, a TB teljes tönkretétele, ellopása gőzerővel folyik tovább.
Kapcsolódó: Olvasóink beszámolója és képei a vasárnap esti megmozdulásról + ávós arcképcsarnok

Ha a nép most és a következő hetekben sem mozdul, hogy elkergesse a választási csalással hatalomra került, bûncselekmények tömkelegét megvalósító szocionista politkusokat és nem kényszerít ki előrehozott választásokat, akkor ezek minimum 2010-ig (vagy tovább is, ha Gúnárt lecserélik mondjuk a "szocdem" Szili Katikára) hatalmon maradnak és tovább pusztítanak. Természetesen büntetlenül. Se lemondás, se gazdasági elszámoltatás, se büntetőjogi felelősségre vonás, sem semmiféle nemzetpusztító folyamat megállítása nem következik a vizitdíj eltörléséből.
Aki a látszólagos ellenfeleivel szinkronban cionista, Lantos-barát Orbánra és bandájára vár sorsának sajátkezû intézése helyett, az úgy jár, mint aki elhitte a likudista álellenzéki vezér 72 órás ultimátumát, amelyet Fletónak adott 2006 őszén. Vagy a korábbi számtalan, kormányváltást sejtető vagy direkte kimondó ígéretét. A Fidesz feje egyébként főhet, hogy milyen újabb gőzlevezető intézkedéssel kerülje el a rezsim megbuktatását, de biztosan ki fognak valamit találni. Nem ártana, ha zömmel rövidemlékezetû választói felidéznék, hogy Viktor a 2006 őszi önkormányzati választásokat és a népszavazást is kormánybuktatással egyenértékû akciónak állította be, ahogy korábban a teljesen értelmetlen petíciót és a többi gazemberségét is. Mert ugye, fideszes birkák, még ti sem mentetek volna el voksolni, ha azt mondja nektek a szélhámos, hogy 300 Ft-ról döntünk, nem a kormány  sorsáról.
A jelentéktelen ügyekben aratott győzelem diadalmámora hamar elmúlik majd a szürke hétköznapok során, amennyiben azt tapasztalja a polgár, hogy változatlanul az MSZP-SZDSZ-rezsim uralkodik felette, életszínvonala, oktatása és egészségügyi ellátása tovább romlik, kihúzzák alóla a termőföldet is az izraeli gyarmatosítók, sőt, eladósítása folytán az élet keserves munkájával megszerzett lakása, háza is veszélybe kerülhet. És persze továbbra is beviszik, ha túl gyakran tüntetni merészel, tőle lopott pénzen holokausztagymosnak (ezt a Zsidesz is mindig nyíltan támogatja) , nyomatják a lét a rablósgyilkos cigányoknak, fegyverkeznek, Audiznak stb..
Így lehet szépen elsikkasztani egy látszólag sikeres népszavazást is.
Rohadék Fletónak igaza volt, amikor vasárnap este szemrebbenés nélkül közölte, bûnbandája helyén marad, politikáján nem változtat. Esze ágában sincs nemhogy lemondani, választásokat kiíratni, de még engedményeket sem tenni. Minek is tenné, ha nem kényszeríted erre te magad az utcán. Minek is tenné, ha a bármely országban bevett módszerekkel ellentétben az "ellenzék" vezérének, akit te öncsaló módon is támogatsz, esze ágában sincs még általános sztrájkot sem hirdetni. Ehelyett szóbombákat szór a szocionistákra, amelyeket azok természetesen kiröhögik.
Narancshívő, már berúgtál örömödben vagy csúnyán meglepődtél?? Tán azt hitted, a zsidókomcsik pl. angol mintára maguktól és idő előtt lemondanak, visszaadnak egyetlen ellopott fillért, amikor elfogyott a alóluk a bizalom?
Ma este még álmodhatod, hogy Fletónak vége, de ha holnap vagy pár napon belül nem cselekszel magad és nem kergeted el fizikailag a csürhét, akkor minden marad a régiben. Sőt, rosszabb is lesz. A vizitdíj és a többi helyett olyan adónemet és akkor vágnak a pofádba, amilyet és amikor akarnak. Akár holnap. Te legjobb esetben népszavazhatsz ezekről is -  úgy egy-másfél év múlva, addig a mókuskerék tovább forog. Hogy a gáz és villanyáráremelést ne is említsük. Európa legeladósodottabb nemzete lettünk, ők eladósítottak, de mi fizetjük. Érdekes, arról sem szavaztat Vityka, hogy miért kell nekünk a költségvetés 70%-át elemésztő, az elmúlt 18 év minden kormánya által felvett hiteleket vagy az élősködő cigányság segélyét fizetnünk, amelyek miatt nem jut semmilyen magyar közjóléti célra forrás.
Érted?
Tegyétek fel magatoknak a kérdést, viktorhívők, főnökötök győzött-e most egy részletkérdésben vagy ti. S főként, hogy megbukott-e az MSZP-SZDSZ a díjfizetés eltörlése következtében, s leáll-e egy pillanatra is az ország, a nemzet kifosztása vagy sem.
Ébredjetek vagy pusztuljatok el. Kórházbezárások idején ott, ahol tudtok.
Libényi János (aki természetesen nem szavazott) - Kuruc.info
Korábban: A néphatalom vissza(szék)foglalása – ez lesz a mottója annak a demonstrációsorozatnak, amelyet a Magyar Nemzeti Bizottság 2006 szervez a népszavazás estéjétől a Kossuth tér - Szabadság tér felöli - sarkában lévő Vértanúk terére. A szervezők azt kérik: mindenki vigyen magával egy többcélú faszéket. (A "többcélú" szót nem magyarázzák Gonda Lászlóék, de kiváló eszköz lehet pl. pajzsként is.)
Vasárnap este fél héttől egyelőre 72 órás időtartamra demonstrációt jelentett be az illetékes rendőrségen az MNB - 2006 a budapesti Vértanúk terére – közölte Gonda László, a szervezet vezetője. A népszavazás utánra időzített eseményen „vissza szeretnék foglalni a népszuverenitást”, ezért azt kérik, hogy minden résztvevő vigyen magával egy széket, amelyre leülve jelképesen megtartják „a néphatalom székfoglalását”. Gonda László azt is közölte: eredeti szándékuk szerint a Parlament előtti Kossuth téren tüntettek volna, de a rendőrség arról értesítette őket, hogy március 9-én reggeltől ismét kordonnal veszik majd körbe a teret.
A demonstráció közben, minden nap éjféltől reggel nyolcig pihenőt tartanak, s aztán újrakezdik, szándékaik szerint addig akarnak tiltakozni, amíg a kormány le nem mond. A szervezet megegyezett a Fáber Károly-féle Rendszerváltó Fórummal a területelosztásban, így ez utóbbi az Alkotmány utcában demonstrál szintén vasárnap este.
(MNO, harcter.hu, Kuruc.info)