Ezek miatt kellett
A Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Magyar Gárda és a Nemzeti Őrsereg tartott demonstrációt Vásárosnaményban vasárnap. Derék magyarjaink a cigánybűnözés és -terrorizmus ellen tiltakoztak, miután a beregi kisvárosban még április 19-én "norvégok" végeztek brutálisan egy 69 éves nyugdíjas bácsival otthonában.
A megemlékezésről egy rövid, de profi videó alább tekinthető meg.
A demonstrációt a vásárosnaményi civilek felkérésére szervezte a Jobbik, s csatlakozott hozzá a Magyar Gárda és a Nemzeti Őrsereg is - mondta Gyüre Csaba, a párt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezetének elnöke.
 

Kapcsolódó

A tiltakozó akcióban az érdeklődőkkel együtt legalább ezren vettek részt, a párt tagjai és szimpatizánsai mellett sokan a helyi lakosok közül is, a cigánybűnözők így nem mertek balhézni és provokálni.

Kivétel persze mindig akad...
A Magyar Gárda tagjai közül 122-en, míg a Nemzeti Őrseregtől 68 egyenruhás vonult végig Vásárosnamény főutcáján, a polgármesteri hivatalnál beszédek hangzottak el, majd a résztvevők elmentek ahhoz a házhoz is, ahol az aljas, faji alapú, magyarellenes rablógyilkosság történt.

A demonstrációt az ÁVH biztosította, és miután a fakabátok nem erőszakoskodtak, a rendezvény békésen ért véget - már ha a béke szónak van értelme a magyarországi cionista kormány által bátorított, a mi zsebünkből szaporított cigányság fokozódó terrorizmusa miatt.

Vásárosnaményban április 19-én két, 19 és 26 éves ilki cigányféreg ki akart fosztani egy lakást, amelynek tulajdonosát úgy megverték, hogy a mentők már nem tudtak segíteni rajta. Az utcán a járőröző rendőrök igazoltatták a két retket, így hamar lebuktak.
A Magyar Gárda és a nyírségi szerveződésű, szintén korrekt és hazafias Nemzeti Őrsereg már többször tartott magyarpárti, cigánybűnözés-ellenes felvonulást többek között a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Érpatakon és Nyírkátán, továbbá a Pest megyei Tatárszentgyörgyön. Olyan településeken, ahol a cigányterror kirívó.
(MTI-s szutyok korrigálva)

Olvasó: "Tisztelt Szerkesztőség és Olvasók!

Fel vagyok teljesen háborodva, ami Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében történik. Ez a bűncselekmény, amit elkövetett ez a 2 cigány fattyú az öregúr ellen egyszerűen vérlázító.

Szabolcs megyei lévén van ismerősőm Ilken aki ismerte a 2 személyt. Elmondása szerint nem beszámíthatónak van besorolva a 2 réti nigger. (Kuruc.info: a gyilkosok mindig ezzel védekeznek – ugye, emlékszünk, mit mondtak a sajóbábonyi gyilkos cigányok családtagjai? “Be volt gyógyszerezve, így nem tehet arról, amit csinált”. Bár jelen esetben az eredendő szellemi fogyatékosság, ami a putriscigányság minimum felénél-harmadánál “bejátszik” [Nyírmihálydiban például, ne feledjük, minden egyes újszülöttet azonnal, párnapos korukban, értelmi fogyatékosnak nyilváníttatnak!], lehetett az ok – vagy az indok... és ebben még az alap átlag IQ-juk, ami 70, benne sincs...) Pontosan megnevezve őket: Lakatos György és Máté Szilveszter. Ha a törvény nem képes megtanítani az ilyeneket a normális viselkedésre, akkor megkérek minden egyes hazafias érzületűt, hogy irány Ilk!

Tisztelettel:

Lacroix"

Ágoston Tibor

Bodrog László

Dósa István

Lipusz Zsolt

Ő nem a felszólalók egyike.











Seres Tamás

Képek: Turóczy Ferenc (Kuruc.info számára)