Részlet a négymillió példányszámú szórólapból
A Jobbik kiszorítása érdekében négymillió szórólapon készül hirdetni a Fidesz azt, ami eddig nem volt fontos Orbánéknak: "Elég volt a bűnözésből! - Félelem helyett biztonságot"- tudta meg a Kuruc.info. A cigánybűnözést azonban továbbra is letagadja a hazug, cionista műellenzéki formáció.
A szórólap képét szerkesztőségünknek a Fidesz központi stábjának egyik fizetett alkalmazottja küldte el, aki ennek az újabb irányváltásnak örülne, ha az őszinte volna, de mint írja elkeseredetten: "Itt mindenkit csak a pozíciók megtartása érdekel. Egy dolog hogy rászorulunk az állásra, de akkor már próbálnánk valóban tenni is valamit, nem csak a választók pillanatnyi hangulatának látszólag megfelelve, a Jobbikot kiszorítva, a szavak szintjén tetszelegni! Mert itt a kampánycsapat másról sem beszél, mint hogy miként lehet a Jobbik elől elszívni a levegőt. Mintha Vonáék lennének a legnagyobb gond, ellenség hazánkban!"
Portálunk is ezt nehezményezi, hiszen ismerjük Viktor egyik kiszivárgott elszólását: újabb hatalomra kerülése esetén nem a cigány bűnözőket, hanem a rendpárti, ártatlan gárdistákat pofoztatná meg. Cigánybűnözés pedig nincsen - tagadta le személyesen a tényeket a csintalanos, deutschos, cigányos párt vezére.
(Kuruc.info)