Nem ő fog nevetni a végén
Megalázó leleplezésük után szépen lassan elkezdtek hátrálni Draskovicsék: először még kikérték maguknak az egészet, utána már arról beszéltek, hogy nem tudják biztosan, mi van a felvételen, de azt az egyik őrizetbe vett hazafi gépén találták - a kapcsolat a robbantók és "terroristák" között pedig - ebből kifolyólag - "nyilvánvaló".
Ezt követően már azzal próbálták csitítani az ügyet, hogy úgysem használnák fel a bemutatott felvételt bizonyítékként a bíróságon a Magyarok Nyilai ügyében, Draskovics pedig végül úgy próbált kievickélni a kínos helyzetből, hogy azt hazudta: halvány lila gőze sincs, mi van a felvételen. A legújabb álláspont pedig ez (idézet a HírTV cikkéből):
"A Magyarok Nyilai elleni nyomozást vezető Központi Nyomozó Ügyészség szóvivője, Fazekas Géza a Hír Televíziónak azt mondta, a Nemzeti Nyomozó Iroda illusztrációként kérte el tőlük a Draskovics által emlegetett felvételt. A képsorról a rendőrség onnan szerzett tudomást, hogy a Magyarok Nyilai elleni nyomozást az NNI és a Nyomozó Ügyészség közös nyomozócsoportja végzi."
Bizony, most már csak "illusztráció" volt az egész. Pedig Draskovics magabiztosan azt nyilatkozta korábban, hogy a videón "magyar terroristák" robbantottak, akik a Magyarok Nyilaihoz tartoznak - tehát hazudott. Ennyi erővel egy sivatagi atomrobbantást is bemutathatott volna ugyanazzal a szöveggel.
Mint ismeretes: a Kuruc.info derítette ki, hogy egy 2007-es bonyhádi robbantás képeit akarják bizonyíték gyanánt eladni, ahol fiatalok kísérleteztek, szó sincs tehát terrorizmusról (lásd lenti kapcsolódó anyagainkat).
A zsidó (i)gazságügyi miniszter továbbra is a helyén van - mert velünk ezt is meg lehet tenni.
Magyari Gábor - Kuruc.info
Kapcsolódó cikkek: