Budaházy választókerületi ellenfele, a parkolási maffia gátlástalanul hazudó kitartottja, Kupper András álláshalmozó politikusbűnöző visszásságainak a Kuruc.info portálon való közzététele miatt vizsgálatot indított a Fidesz, hogy kiderítse: kitől szivárgott ki, hogy a XI. kerületi tagság többsége sem támogatja Kuppert, aki rendszeresen kizárással válaszol a kritikákra.
Alább a Fidesz közleménye, mely semmit sem cáfol, de mindet tagad; még azt is, hogy hírportál vagyunk... Érdekesség, hogy a tiltakozó közleményt is egy pozícióhalmozó képviselő jegyzi: Schneller Domonkos, az újbudai Fidesz új elnöke (akinek apja Budapest főépítésze volt több mint egy évtizedig Demszky alatt) egyszerre a legnépesebb kerület önkormányzati képviselője, és egyben fővárosi közgyűlési mameluk is. Ezt ki is használja az MSZP, direkt egy időre téve a két testület ülését. Legutóbb épp a hiányzó Schneller szavazatán múlt a többség. Ezért a politikusi álláshalmozás nem csak erkölcsi kérdés, hanem nagy károkat is okoz.
Rákay Fülöp – Kuruc.info
 
K Ö Z L E M É N Y
A Fidesz XI. kerületi elnöksége megdöbbenve értesült arról, hogy a kurucz.info nevű hiteltelen és hazug „hírportál” a Fidesz egyik képviselőjelöltjét, a kerületi frakció vezetőjét, Kupper Andrást családjával támadó írást tett közzé. Megdöbbenve tapasztaltuk, hogy kerületi Fidesz tagra hivatkozik rágalmai közlésekor. A kerületi elnökség ezért haladéktalanul vizsgálatot indít hogy kiderítse: valóban van-e köze Fidesz tagnak a rágalmak megjelenéséhez, vagy ez is csak a „cikkben” megjelent hazugságok sorát gyarapítja.
Felszólítjuk továbbá a rágalmakat közzé tevő portált, hogy kérjen bocsánatot a megrágalmazott képviselőjelölttől, és a továbbiakban tartózkodjon valótlan rágalmak közzétételétől.
Budapest, 2010. február 1.
A Fidesz XI. kerületi szervezet elnöksége nevében:
dr. Schneller Domonkos elnök