Számtalan példát (hónapok alatt lakhatatlanig lelakott, lerombolt házak stb.) láttunk már arra, hogy a putriscigányoknak egyszerűen nem szabad semmit adni, pláne ingatlant nem.

Barcson most mégis rájuk pocsékolnak 215 milliót. Azon a Barcson, ahol a dolgozó, adót fizető magyarok utcájában semmiféle (!!) járda nincs, és a gáz sincs bevezetve. Persze mindkettő ott figyel segílyes/bűnözőcigányéknál. És most ez a szintén az ablakon kidobott 215 millió – ahelyett, hogy azt rendes, jogkövető, adófizető, a társadalmon nem élősködő fehérekre költenék.

Alább az eredeti cikk, majd egy fehér hozzászólása arról, milyen gondok vannak Barcson.

Városrehabilitáció a romák életminőségének javítására
Barcs | Rendbe teszik a barcsi romatelepet – erről döntöttek legutóbbi rendkívüli testületi ülésükön a barcsi képviselők.

A városrész 215 millió forintos rehabilitációjának az a célja, hogy a hátrányos helyzetű lakosság életminősége, esélyei javuljanak, épített környezete minőségi változáson menjen át.

A pályázat tartalmazza a Cigány Közösségi Ház felújítását és bővítését, és az ehhez kapcsolódó közösségi-, és sportterületek rekonstrukcióját. (Kuruc.info: minek? Hogy úgy járjon, mint a Cserepes-sori művház Szegeden? Vagy a tarnazsadányi?) A beruházással megvalósulhat a telepen található szociális bérlakások  felújítása, a közösségi házhoz vezető utak és járdák rendbetétele.

(Sonline)

Olvasói hozzászólás (helyesírását javítottuk):

„Igen, arra nagy szükség van, hogy rendbetegyék a ROMATELEPET!!! Legyen mit szétbarmolniuk az ott lakóknak. A nem romák által lakott utcákat mikor rakják rendbe BARCSON??? Például a Szentesi utcában nem lehet a járdán közlekedni mert életveszélyes! Aztán aki az úttesten közlekedik, emiatt azt megbüntetik! Ráadásul még gázvezeték sincs kiépítve a szentesi utcában. Bezzeg a ROMATELEPEN az is van!! Akkor hogy is van ez??? Tegyék is rendbe, de ne csak a ROMATELEPET!!! Vagy ők többek, mint a más barcsi lakosság? Nekik mindent lehet??? A többi adófizető barcsi meg csak hőzöngjön!! Hát itt tartunk, lassan a farok csóválja a kutyát! ”