A Likud-testvérpárt sem szab gátat
a vérszívó holokauszt-iparnak
Az 1920-as trianoni diktátum aláírása napjának a Nemzeti Összetartozás Napjává nyilvánítását tartalmazó törvényjavaslatról (mely ugyanakkor a trianoni határok sérthetetlensége mellett foglal állást, ld.
itt), valamint „a három csapás” néven ismertté vált büntető törvénykönyvi (Btk.) módosításról is tárgyal az Országgyűlés pénteken, továbbá kiegészítik, és gyakorlatilag újra elfogadják az MSZP-SZDSZ kedvenc antimagyar jogszabályát, az Elie Wiesel és a cionista zsidóság követelésére meghozott holokauszt-törvényt.
A kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvény elfogadása és az állami vezetői mulasztások, illetve az állam nevében elkövetett jogsértések áldozatait megillető kártérítésekről szóló országgyűlési határozati javaslat megvitatása mellett lefolytatják a büntető törvénykönyv módosításának vitáját is. Az ezzel kapcsolatos előterjesztés visszaállítaná a „középmértékes büntetést”, bevezetné a „három csapást” a visszaeső bűnözők esetében és szigorúbban büntetné a tanárokkal szemben elkövetett erőszakos bűncselekményeket.
Továbbá - most figyeljünk - büntetné "a nemzetiszocialista mellett a kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadását is"* - azaz eltörlése helyett megerősítené a gondolat-, vélemény- és kutatói szabadságot a magyarellenes zsidóság érdekei szerint korlátozó gyalázatos holokamu-törvényt, kiegészítve a teljesen nyilvánvaló, szinte senki által nem vitatott kommunista bűnök tagadásának tiltásával, ezáltal is szentté és érinthetetlenné téve a holokauszt-mítoszt, hiszen most már egy valóban megtörtént eseménnyel lesz egyenrangú.

Auschwitzban 2,5 millióval "csökkent" az
áldozatok száma - börtönbe az igazgatóval?
Ha tehát a kedves olvasó kételkedni mer a bűvös hatmillióban (akár csak egyetlen "áldozattal" is kevesebbet említve), a gázkamrákban (melyek száma az auschwitzi áldozatokhoz hasonlóan egyre "csökken" még a hivatalos holokauszt-történet szerint is), abban, hogy 34 zsidó fér el egy négyzetméteren vagy más képtelen történetekben (a szappan és a lámpaernyő ügyében még nem vagyunk bizonyosak, korábban ugyanis abban is kötelező módon hinni kellett, aztán tarthatatlanságuk miatt kivették a kánonból), akkor a Fidesz-kormány alatt is ugyanúgy börtönbe csukhatják gondolatbűn elkövetése miatt, mint az MSZP-SZDSZ alatt - ez az új ország, amelyre Orbán Viktor szerint ébredtünk.
(Kuruc.info - MTI nyomán)
*A zsideszes javaslat egészen pontosan:
"6. §
A Btk. 269/C . §-a helyébe a következő rendelkezés lép:
"A nemzeti szocialista és kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadása
269/C. § Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzeti szocialista és kommunista rendszerek által elkövetett népirtás és más, emberiség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."