Bodor
Bodor András, a Jobbik hegyvidéki jelöltje a Kultiplex néven működő, azóta megszűnt, sátánista és Krisztus-gyalázó koncertjeiről elhíresült, drogos zsidógyerekek által is igen kedvelt underground szórakozóhelyet vezette korábban. Az egykor a "keresztényirtó" Tilos rádiónak is otthont adó intézmény volt vezetője most törzsökös székely őseit hangsúlyozza, pár éve meg még "Baszd meg a karácsonyt!" partikat szervezett az általa vezetett szórakozóhelyen.
A Kultiplex nevű, azóta megszűnt szórakozóhely vezetője a radikális párt színeiben indul az őszi önkormányzati választáson. Bodor András a XII. kerületben méreti meg magát.
„Többnyire kereskedelemmel foglalkoztam, de vezetője voltam a ferencvárosi SZDSZ-es Gegesy Ferenc által önkényesen felszámolt KULTIPLEX nevű, közkedvelt zenés szórakozóhelynek, mozinak. Jelenleg egy számítástechnikai alkatrészeket forgalmazó céget vezetek. A politika mindig is érdekelt, de egy pártnak sem voltam soha a tagja. Ugyanakkor úgy érzem, hogy a jelenlegi érzelmileg sivár, társadalmilag szétesőben lévő Magyarságnak szüksége van egy olyan kohéziós erőre, amely az egyénekre szabdalt közösségeket összeboronálja és a neoliberális morális nihilt nemzettudattá kovácsolja.” - írja honlapján a Jobbik jelöltje.
(Mandiner nyomán)
Friss: A délután az alább olvasható közleményt kaptuk Bodor Andrástól. Az ok, amiért eddig nem közöltük, az, hogy szinte postafordultával feltettünk neki a kérdést, és szerettük volna, ha azt megválaszolja (a válasz viszont eddig nem érkezett meg), de erről a közlemény után, hadd lássuk, észreveszi-e az olvasó a nyilvánvaló ellentmondást.
Tisztelt Kuruc.info Szerkesztőség!

Az Önök hírportálján megjelenő, személyemet érintő "Pár éve még kereszténygyűlölő partikat szervezett, ma a Jobbik hegyvidéki jelöltje" című cikkükre reagálva, kérem Önöket, hogy az alábbi tényeket helyreigazítás gyanánt közöljék le az oldalukon.

A cég, melyben gazdasági, ill. műszaki vezetői feladatokat láttam el, a Sziget érdekkörébe tartozó Kultiplex Kft.-től bérelte az épület egy részét, 2005. szeptemberétől. Ugyanebben az intézményben bérelt több helyiséget a Tilos Rádió, melynek a szervezésében valóban számtalan vérlázító rendezvény született, azonban ezeknek a "partik"- nak a szervezéséhez sem nekem, sem cégünknek semmi közünk nem volt. A társbérletből adódóan sorozatos konfliktusaink voltak a Tilos Rádió-val, többek között azért, mert az általuk bérelt helyiségekben minősíthetetlenül viselkedtek - a rendezvényeik tartalmáról nem is beszélve. Ezek a konfliktusok szerepet játszottak abban, hogy cégünk alkalmazottait, így engem is, egyik napról a másikra kitiltottak a munkahelyünkről, míg a Tilos Rádió munkatársai ezután is szabadon jöttek-mentek. Az épület önkényes bezáratása után a rádió - velünk ellentétben - cserehelyiséget kapott, minket viszont még be is perelt az önkormányzat. Hiába próbáltunk megszabadulni a Tilos Rádiótól, végül ők szabadultak meg tőlünk. A Tilos Rádióhoz és az általuk képviselt "értékrendhez", soha semmi közöm nem volt, nincs és nem is lesz, az említett „karácsonyi” rendezvényt pedig mélységesen elítélem.

Tisztelettel:

Bodor András,
a Jobbik XII. kerületi képviselőjelöltje
Visszatérve tehát a kérdésünkre, mely nemes egyszerűséggel így szólt:
Akkor miért írja ő maga, hogy "vezetője voltam a ferencvárosi SZDSZ-es Gegesy Ferenc által önkényesen felszámolt KULTIPLEX nevű, közkedvelt zenés szórakozóhelynek, mozinak."?
Az ellentmondás ugyanis nyilvánvaló, s akinek van szeme, láthatja. Nem mindegy ugyanis, hogy a vezetője voltam a Kultiplex nevű szórakozóhelynek, vagy csak az épület béreltem tőlük és semmi közöm hozzuk.
Bodor még ugyanis 2008 februárjában is a Kultiplexet üzemeltető cég vezetője volt (Centrifuga Kft.), a Fuck the Xmas party meg 2007 karácsonyán volt ezen a helyen. Kizártnak tűnik hát, hogy ne tudta volna minimum megakadályozni ezt a rendezvényt, de a valószínűbb, hogy ők szervezték. Ha pedig mégis más, akkor ők adták bérbe a helyet hozzá.
További adalék: "Birtokvédelemre adjuk be az igényünket, miután jogos birtokhelyzetben vagyunk, az üzemeltetési és bérleti szerződésünk még 2,5 évig érvényes - mondta a Centrifuga Kft. cégvezetője, Bodor András." Forrás: Index, 2008. február 28.
A tényállás tehát eléggé egyértelműnek tűnik.
Újabb frissítés: Megérkezett a válasz. Ebből az derül ki, hogy Bodor a Kultiplexnek nem "a" vezetője, hanem "csak" egyik vezetője volt, méghozzá műszaki igazgató, aki a programszervezésbe nem szólt, nem szólhatott bele. Az újabb közlemény szerint "kiforgatták" a képviselőjelölt szavait, holott csak azt idézték, idéztük, amit ő maga leírt, azaz:
"Vezetője voltam a ferencvárosi SZDSZ-es Gegesy Ferenc által önkényesen felszámolt KULTIPLEX nevű, közkedvelt zenés szórakozóhelynek, mozinak."
Szókiforgatásról tehát aligha lehet szó. Az pedig megint egy sajátságos megközelítés, hogy "undorodtam tőle folyamatosan, de azért ott dolgoztam", hiszen ennyi erővel Gyurcsány összes szekértolóját is fel lehetne menteni, mert csak ez meg az volt a rendszerben, és igazából utólag felháborította minden, ami akkor és ott történt, és különben is csak Gyurcsány utasításait hajtotta végre...
Nem is beszélve arról, hogy nem csak akkor vagy a felszámolás után, de még most, a kampányban sem határolódott el az ott zajló magyar- és keresztényellenes tevékenységektől, sőt, mint a megfogalmazásból is látható, közkedvelt zenés szórakozóhelynek nevezi. Így fogalmazna egy ember, aki undorodik valamitől - s ha a politikusok észjárását is figyelembe vesszük, hozzátehetjük: és pont annak a körnek, akik ellen mindez irányult és akiknek a szavazataira számítunk?
Döntsön az olvasó, alább a levél.
Tisztelt Kuruc.info Szerkesztőség!

A hivatalos titulusom műszaki igazgató volt (a névjegyemen is ez állt), mely munkakörben, az engem alkalmazó cég - közvetlenül pedig az ügyvezető - utasításait követtem, munkavállalói minőségben. A programokba semmi beleszólásom nem volt, munkakörömnél fogva nem is lehetett. Többnyire meg sem néztem őket, mert nem érdekeltek, és nem is az én ízlésemnek megfelelőek voltak, a programokon fellépő zenekarokat sem ismertem.

Nevezett program során, a helyszínen sem voltam, mivel undorítónak találtam, amikor kiderült mi is fog ott történni. Felháborodásomnak családom körében is hangot adtam. Ez a rendezvény is azok közé tartozott, amiket a Sziget-től örökölt a cég, és a szerződés szerint helyszínt kellett nekik biztosítani. A rendezvényt látva, a főnökeim megtiltották a hasonló „partikat”, és a továbbiakban körültekintőbben jártak el a terem bérbeadásakor. A műszaki vezető is vezető, de belátom, hogy lehetett volna szerencsésebben is fogalmazni a szórólapon. Megmondom őszintén, a többiekkel való egyeztetés során, fel sem merült bennünk, hogy ezt majd ily módon kiforgathatják. Jóhiszeműségemet maga az a tény is igazolja, hogy ezt a munkahelyemet is nyíltan megemlítettem. Sajnálom, hogy pont egy olyan dolgot rónak fel nekem, ami már akkor is undorított. Ezzel gyakorlatilag az említett esemény szervezői, akiknek ez a „program” jó hecc volt, ismételten röhöghetnek a markukba, ha sikerül kiütniük az ellenfeleik köréből, egy olyan embert, aki kész is, és képes is munkáját áldozni a Jobbik célkitűzéseiért, és tenni valamit az élhetőbb Magyarországért.

Tisztelettel:

Bodor András
(Cikkünk eredeti címe: Pár éve még kereszténygyűlölő partikat szervezett, ma a Jobbik hegyvidéki jelöltje)
Kuruc.info
Kapcsolódó: