A fideszes, polkorrekt Hír TV most (legutoljára ma, 7-én, 15.05-kor) játszott Civil kaszinó c. műsorába sikerült meghívni egy igen ostoba és politikailag korrekt nőt, Németh Erzsébet szociálpszichológust. Társai közül Czakó Gábor író sem igazán remekelt (többek között ő erőltette a hittérítés-vonalat), egyedül Boros Bánk Levente politológus mert néha ellentmondani Németh ostobaságainak, de így is számtalan labdát leütetlenül hagyott.

Kezdjük Czakó pár aranyköpésével. 2. videó 2:05 körül, közvetlen idézet: "Jobbikos barátaink, felebarátaink és nyelvtársaink is bizonyára használnak olyan mondatokat, hogy a csávó elment a csajjal, piált, kajált és szórta a lóvét. Talán nem is tudja, hogy cigányul beszél. Tehát van egy összeszövődés... ebbe' csak a „szórta” szó magyar, a többi mind cigány szó. (Kuruc.info: speciel a „menni” ige sem cigány eredetű...) Van egy összeszövődöttség a magyarság és a cigányság között. Tudnunk kell, hogy a cigányoknak a 80%-a nem is tud más nyelvet, mint a magyart. Tehát ezek magyarok, és hogyha így folytatjuk a szaporodást, illetve nem-szaporodást, akkor 100-150 év múlva itt a magyarság az cigánysággá fog átalakulni, már eredetét tekintve. Nos, azt gondolom, hogy nagyon nagy felelősségünk van az integrációval kapcsolatban is. Nem ezzel a dologgal [a Jobbik táboroztatása] kellene talán csinálni. Én emlékszem: egyik nagyon szavahihető barátomtól tudom, hogy a Munkásőrség a Rákosi..., nem, már a Kádár-időkben szokott tartani ilyen rendgyakorlatokat, ami azt jelentette, hogy megrohantak egy cigánytelepet éjszaka, és ottan kipróbálták azt, hogy hogyan kell embereket elfogni, megverni, ágyból kirángatni, stb. stb. […] Ezzel tovább hátráltatta az ő befogadottságukat és befogadóképességüket, befogadhatnékjukat, mert rájöttek arra, hogy nem is érdemes dologzni. Na most ezek az emberek ezek nagyon nehéz helyzetbe kerülnek távlatilag, mert hogyha nem tudnak dolgozni, nem tanulnak meg dolgozni, nem tanulnak meg írni-olvasni, nem tanulják meg ennek a modern világnak a mai technikáit meg az együttélésnek a normáit, akkor ezek az emberek hiába mennek el Franciaországba vagy hiába mennek el Kanadába, onnan is kidobják őket, még ha kapnak is útravalót. Na most én azt hiszem, hogy ez rettenetes nagy feladat, és ez nem oldható meg mással, csak oktatással és térítéssel. A cigányoknak nagyon nagy hajlamuk van a vallás iránt, és azt hiszem, hogy minden erővel támogatni kellene azokat a papokat, akik igen áldozatos munkát végeznek az ő megjavításuk érdekében, megtérítésük érdekében. Nem azért, hogy jó emberek legyenek, hanem azért, hogy az Istennek tetsző életet éljenek."

Ebben a sületlen, rajvédő, polkorrekt dumában minden benne van, ami a cigánysajnáltatók eszköztárában megtalálható:
- szegínromákok igenis hogy hasznosak, mert, ugye, még a gonosznáci jobbikosok is „cigányul” beszélnek. Még jó, hogy nem kezdett bele a balliberálisok-rajvédők kedvenc vesszőparipájába, a „Magyarország ma nem létezne, ha nem lettek volna cigány építőmunkások”-féle ostobaságba. Dehogynem lettek volna, tegyük hozzá. Elvégezte volna valaki más (egy magyar) ugyanazt a segédmunkát. Tízszeres hatékonysággal és szorgalommal. Segédmunkán, malterkeverésen kívül a korcsok úgysem csináltak semmit – igazán nem mondhatják azt, hogy a közülük kikerült, pótolhatatlan, zseniális építész-, gépész-, villamosmérnökök tervezték a hidainkat, mozdonyainkat, motorbiciklijeinket, tévéinket, rádióinkat, magnóinkat és minden mást, amit anno Kádár alatt gyártottunk, sokszor egészen, még teljesen saját tervezésnél is, világszínvonalon, és hogy ezek a termékek nem jöhettek volna létre, ha nincsenek cigányaink. (Hadd utaljunk például az Orion Hi-Fi tornyára a nyolcvanas évek elejéről – abban csak a lemezjátszó nem volt magyar, a többi mind kitűnő magyar tervezés volt. Na, azt sem az akkor sem létező korcs mérnökök tervezték. Ahogy a Pannónia motorokat sem, meg az egyéb cuccainkat, az Ikarus buszainkat.) Igenis nagyon jól ment volna a szekerünk a cigányság nélkül, sőt – az már akkor is bűnöző, munkakerülő ballaszt volt. Akiket a Munkásőrség okkal vert.
- romáink magyarok, hiszen jobbára csak magyarul tudnak. Jó vicc! Annyira magyarok, amennyire románok a romániai orkok, finnek a finnországiak, spanyolok a spanyolországiak, mert - ugyanezzel az igen buta érveléssel -  azok meg csak spanyolul / románul / finnül stb. beszélnek stb. Na persze...
- jáj összeverte szegíneket a Munkásőrség (biztosan egészen meg nem érdemelten... Hát persze...), a mimóza lelkük megsérült, és a Kuncze-féle „megélhetési bűnözés” mellett (erről magyarázott a kipontozott, hosszúsága és viszonylagos érdektelensége miatt nem idézett helyen) emiatt ábrándultak ki belőlünk és alakult ki a helyzet. Azaz: a mi Kádár alatti brutalitásunk, elnyomásunk (és Kuncze) miatt lettek olyanok, amilyenek. Ergó: jórészt a mi hibánk a jelenlegi helyzet, a viselkedésük. Ezt a sületlenséget, ballib-rajvédő dumát terjeszti a Fidesz TV-je...
- oktatás és hittérítés a megoldás. Az első soha, senkinek sem sikerült. Hadd utaljunk arra, hogy Finnországban a világ legeslegjobb közoktatási rendszere van, mégis ugyanakkora náluk a korcsok írástudatlansága, mint minálunk (konkrét adatok pl. ITT). A példák sora hosszan folytatható, akár a mi közoktatási rendszerünkkel is, amely a szétverése (a rendszerváltozás) előtt szintén világszínvonalú volt. Aztán a hittérítés. Igen, van egy (vagy két?), nem túl nagy lélekszámú kistelepülésünk, ahol ez „bejött”. A másik egy(?)millió(?) orkkal viszont mi legyen? Komolyan azt hiszik, hogy mindannyian megtéríthetők? Megint nyugati példákra utalunk: a Sarkozy halálát kívánó szerencsétlen hülye „pap” több évtizedes cigánytérítő munkájának mi az eredménye (cikk ITT)? Mit ért el életében, munkásságával ez a pap, azaz mennyire tekinthető követendőnek az általa üdvözítőnek tartott módszer? Nos, nullát, semmit. Az égvilágon semmit. A francia állampolgárságú(!) cigányok (akiket ez a szerencsétlen hülye segített, térítgetett, próbált jobb útra téríteni) ugyanúgy bűnöznek, mint régebben – vagy akár mint bulgáriai, romániai thesókáik. (Ráadásul mindezt maga Sarkozy ismerte el – lásd EZT.) Papunk az égvilágon semmit nem ért el, bárhogy is próbálkozott a térítéssel. Ezek után azt feltételezni, hogy a cigányságot százezres nagyságrendben meg lehet téríteni, hát – legalábbis naivságra vall. Nem, nem lehet – megpróbálták a franciák is, nekik sem jött össze. Ezt a népet csak és kizárlóag tűzzel-vassal és nagyon szigorú születésszabályozással lehet valamennyire kordában tartani. Vagy egyszerűen egy jó kis szibériai terület összeurópai megvásárlásával és a cigányok oda való kitoloncolásával, természetesen nem faji, hanem „megérdemeltségi” alapon (priusz, munkakerülés, iskolakerülés, életvitel).

Van tovább is! Nézzük, mit mondott Németh Erzsébet szociálpszichológus, akinek egyes ostobaságai még az amúgy langymeleg (de még mindig a legkorrektebb) Boros Bánk Leventénél is kivágták a biztosítékot. A 3. videón, 2:10 körül, Borossal való vitája során a következőt válaszolja annak azon érvére, hogy az USA-ban, ill. Angliában bezzeg nyilván lehet tartani a bűnözők származását: „Hát például nem volt holokauszt azokban a társadalmakban, talán éppen azért lehet, és nálunk meg nem lehet, mert olyan tömegeket irtottak ki, az alapján, hogy vezethették, ki milyen származású. Ne felejtsük el, hogy hol élünk, és miért érzékeny az ember: nem azért, mert liberális vagy nem liberális, hanem azért, mert a történelmünkben ez nagyon-nagyon nagy seb.” (Boros javára legyen mondva, láthatóan ő is kiakad a Németh által mondottakon, de nem szól semmit.)
Akkor elmondjuk a naccságostudósasszonynak, hogy Németország volt a gonosznáci birodalom, mégis, ott is csőstül(!) készülnek faji alapú statisztikák, ahogy az most, a Sarrazin-botrány kapcsán is kiderült. Olaszország dettó – azzal súlyosbítva, hogy ott kőkeményen és kizárólag faji-származási alapon lépnek fel a korcsok ellen (további infó ITT). Finoman szólva Szlotákiában, ahol szintén készülnek statisztikák, sem bánnak velük kesztyűs kézzel (infó, hivatkozások ITT) – náluk meg fasiszta bábkormány volt, ezerszer durvább, mint a zsidó/cigányvédő Horthy. A szintén a mi oldalunkon harcoló finneknél dettó – ők is szigorúan származási alapú bűnügyi statisztikákat vezetnek (lásd pl. EZT). Nagyon úgy tűnik, hogy egyedül nekünk van megtiltva mindez.

Azért néhány érdekes statisztikai adat kiderült a beszélgetésből. Boros a 2. videón 13:55 körül elmondja, hogy a Tökölön a raboknak előadást tartó rendőr ismerőse arról számolt be, hogy a hallgatókból összesen kettő (!) volt fehér. Ez, természetesen, nem légből kapott adat: többször linkeltük már azon magyar (!) tanulmányokat, amelyekből fehéren-feketén kiderül, hogy igenis számarányukhoz képest minimum egy nagyságrenddel felül vannak reprezentálva orkék a börtönökben.
Talán mondanunk sem kell, hogy egy kósza szó nem hangzott el a Jobbik ötlete kapcsán az olasz (vagy akár a francia) gyakorlattal kapcsolatban (infó, forrásokkal, ITT). Igen, így kell elhallgatni azt, hogy az EU-ban sokkal-sokkal keményebb táborok vannak, mint amit a Jobbik javasolt... Nesze neked „korrektség”, „kiegyensúlyozottság” - hiába, a HírTV is csak egy pártmédium, emiatt úgy csúsztat és hallgat el tényeket, ahogy csak tud.

A videók, a méretük miatt háromfelé darabolva: