Tegnap este a Királyin elhangzott, hogy a berceli balesetért elsősorban felelős szülők büntetőjogi felelősségét vizsgálja a rendőrség. Nagyon helyesen, tesszük hozzá, hiszen nekik kellett volna mind vigyázni a purgyékra, mind megtiltani nekik, hogy olyan pályát használjanak, ami közvetlenül az úttestre visz.

Mit kellett aztán a mai Magyar Nemzetben (kormánylap, így nem vádolható a Fidesz rendőrsége lejáratásának szándékával) olvasnunk az esettel kapcsolatban? Idézzük: „A rendőrség cáfolta, hogy vizsgálná a szülők felelősségét.” Nem is vártunk mást (előző este is csodálkoztunk a Királyi bejelentésén) – kettős a mérce, nagyon. Ha ugyanis egy fehér hanyagolta volna el ugyanígy a gyerekeit, kizárt dolog, hogy annak ne lenne következménye. Ahogy a lincselésnek sem – nem két támadót vonnának büntetőeljárás alá, hanem kivétel nélkül az összeset.

A Fidesz nem képes megérteni, hogy vagy most lép cigányügyben, és másolja le minimum a tót modellt („falas” elkülönítés; a segílyek igen nagymértékű megnyirbálása; a rokkantnyugdíjasok körének nagyon komoly felülvizsgálata; önvédelmi fegyverek tartásának és használatának engedélyezése; katonaság bevetése a fosztogató korcsok ellen; a cigánybűnözők lelövésének engedélyezése a rendőrök részére), akkor itt nagyon nagy baj lesz: a polgárháború megkerülhetetlen lesz, hacsak nem sikerül összefogni Európa más, cigányfertőzött államaival, és kibérelni nekik egy jó nagy földterületet, majd kizsuppolni oda az összes arra rászolgáló életvitelűt. És akkor még nem is beszéltünk a még szimpatikusabb francia, dán, svéd, olasz modellről (kiebrudalni az összeset a francba – a mi esetünkben az állampolgárság megvonása után, ahogy azt a franciák is teszik). Vagy mondjuk az amerikairól, ill. a finnről, mind a lehetséges legjobbakról – ahol, ugyebár, az a módi, hogy a jómunkásember egyszerűen lelövi a vadakat, mint a veszett kutyákat, ha kell. Ők meg tudják védeni magukat az életükre, hazájukra törő ellenségeiktől. Nekünk miért nem szabad ugyanezt tennünk?
(Kuruc.info)