2011 márciusában a Jobbik országos Ifjúsági Tagozatának zászlóbontása után a XVIII. kerületben is hivatalosan megalakult az Ifjúsági Tagozat.
2010 októberében egy tucat fiatallal kezdetét vette a betyár IT helyi működése. A célunk akkor és most is az, hogy egy fiatalos, összetartó társaságot alakítsunk ki. A kultúránkat és hagyományainkat kirándulásokkal, kézműves foglalkozásokkal, lovaglással, íjászattal, színházlátogatással, előadásokkal, illetve egyéb szabadidős foglalkozásokkal egybekötve együtt még jobban megismerhessük.
Feladatunknak érezzük, hogy Magyarország számára tettre kész fiatalokat neveljünk ki, legyen szó a magánéletről, a civil közéletről, vagy a szakmai fejlődésről. Fontosnak tartjuk továbbá a következő politikai generáció kinevelését és oktatását a Jobbik Magyarországért Mozgalom segítségével a haza számára.
Ez év április 14-én dr. Staudt Gábor budapesti elnök és országgyűlési képviselő hívó szavára a kerület nemzeti érzelmű ifjaival összegyűltünk és megalapítottuk a Budapest XVIII. kerületi Ifjúsági Tagozatot. A tíz alapító tag Gyenge Károlyt választotta elnöknek egy éves időtartamra.
A jelenlegi rendszernek szüksége van ránk, határozott identitástudattal rendelkező, testében-lelkében egészséges fiatalokra. Fiatalként belelátunk olyan generációnkat érintő dolgokba, problémákba, amelyeket az idősebb generációk, szüleink, nagyszüleink nem érthetnek. Bebizonyítjuk, hogy a magyar ifjak összetartanak minden körülmények között, éljenek határon innen vagy határon túl.
Ha kész vagy belekezdeni életed legnagyobb kalandjába és nem múltál még el 30, de a 14 éves kort betöltötted, akkor jelentkezz, mert miénk a jövő!
Budapest XVIII. kerületi Ifjúsági Tagozat
(Kuruc.info)