Gyömörey Károly (1960 – 2011)
Elhunyt Gyömörey Károly, a Bobai Jobbik alapító elnöke, életében számos fontos nemzeti és társadalmi tevékenység végzője. A ma éjszaka súlyos, gyógyíthatatlan betegségben eltávozott, köztiszteletben állt Gyömörey Károlyt gyászolja neje, két leánya, Boba község lakossága és a Jobbik Magyarországért Párt tagjai országszerte.
A szombathelyi Markusovszky kórházban 51 éves korában, gyógyíthatatlan betegségben ma éjszaka elhunyt Gyömörey Károly rendelkező forgalmi szolgálattevő vasutas, a Bobai Jobbik alapító elnöke, a Bobai Evangélikus Vallásközösség presbitere, a Kemenesaljai Trianon Társaság tevékeny tagja, polgárőr, egészen halálig több cikluson át önkormányzati képviselő és még számos közéleti tevékenység betöltője.
Boba község és az egész kemenesaljai térség, Vas megye köztiszteletben álló, a magyarságért, evangélikus egyházáért, Bobáért és családjáért igen sokat tett Gyömörey Károly egy hónappal ezelőtt, már súlyos betegen temette el az édesanyját, másfél évvel korábban az édesapját.
Gyömörey Károlyt gyászolja özvegye, Bernadett, két leánya, Adrienn és Enikő, a 860 lelkes Boba község apraja-nagyja, valamint a Jobbik Magyarországért Mozgalom tagjai országszerte.

Gyömörey Károly a Ság hegyi Trianon-emlékkereszt tövében
Gyömörey Károlyt szülőfalujában, a Vas megye Boba község temetőjében az ágostai evangélikus egyházközösség szertartása szerint helyezik örök nyugalomra 2011. december 12-én, 13 órakor.
Gyömörey Károly életútjának és közéleti tevékenységének ismertetésére nemsokára visszatérünk.
H. J. - Kuruc.info