Nagyjából így lehetne összefoglalni Petrovics András, Eger város rendőrkapitányának a válaszát arra a kérdésre, melyet Bognár Ignác, egri jobbikos honatya intézett hozzá. Bognár arra szeretett volna választ kapni, miként fordulhatott elő, hogy a Célpont városban forgató, éppen a 2006-os rendőrök által elkövetett bűncselekményeket feltáró munkatársait többször igazoltatják, követik. A Fidesz-közeli médium munkatársainak vegzálása sem sarkallta tettre a város fideszes képviselőit, egyikük még meg is dicsérte a hazudozó egri fősünt.
Alig több mint egy tucatnyi helyi érezte úgy, hogy jelenlétével tiltakoznia kell Eger lejáratása ellen. Petrovics András válaszát soraikból többször bekiabálások törték meg. "Az igazat mondd!", "Ne hazudj!" - lehetett hallani, de többen a bujkáló Kádas István alezredes jelenlétét hiányolták, aki az előző közgyűlésen képviselte a rendőrséget, illetve aznap meghátrált a Célpont kamerái elől.
A Palócbetyár információi szerint, a HírTV-től azóta megkeresték Petrovics András városi kapitány főnökét, Ormossy Attilát, aki szintén nem állt a sajtó rendelkezésére. Érzékenyek ezek az egri rendőrök, ha a saját jogaikról és méltóságukról van szó.
A kormányszóvivő szerint akiket jogerősen elítélt a bíróság, azokat már elküldték a rendőrségtől. Az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője ezzel szemben azt mondta, hogy mivel az elítélt egyenruhásokat egyből mentesítette a bíróság a jogkövetkezmények alól, vagyis nem lettek büntetett előítéletűek, nem is indokolt az elbocsátásuk. Az egri rendőrkapitány pedig az erre vonatkozó kérdésre leszögezte, kollégái azt a feladatot hajtották végre, amit részükre meghatároztak.
 (Palócbetyár nyomán)