Az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz a Jobbik korábbi alelnöke és EP-képviselője:

Lemondok minden Jobbikban betöltött funkciómról
Megannyi, személyem és rajtam keresztül a Jobbik ellen elkövetett rágalomhadjárat arra késztet, hogy meghozzam életem egyik talán legnehezebb döntését.
2003-tól, a Jobbik megalakulása óta, immár kilenc éve minden energiámat a Jobbik építésének, és ezáltal a nemzet szolgálatának szenteltem, s mai döntésemet is a részben saját gyermekemnek tekintett Jobbik védelme motiválja.
A mai nappal lemondok minden Jobbikban betöltött funkciómról. Lemondok a Szerencsi Alapszervezet vezetéséről, a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöki pozíciójáról, az ezzel járó Országos Választmányi küldöttségről, és azért, hogy személyemen keresztül a Jobbik a jövőben ne károsodhasson, minden nemű belpolitikai tevékenységtől visszavonulok. Mostantól kizárólag az Európai Parlamentben kívánom folytatni a munkámat.
Azokat, akikre hatott a személyemet lejárató kampány, arra kérem, hogy ne úgy emlékezzenek rám, ahogy a nemzetvesztő liberális körök az elmúlt hetekben bemutatták. Emlékezzenek arra is, amit tettem, emlékezzenek az Árpád-sávos zászlóátadási misszióra, a rovástábla avatásokra, a megannyi lakossági fórumra, a Magyar Gárda megalapítására, a tüntetésekre, és arra a Szegedi Csanádra, aki a legnehezebb pillanatokban is képes volt tüzet és lelkesedést adni a nemzeti radikális tábornak.
Habár mérhetetlen keserűség van bennem döntésem miatt, a Jobbikra mindig szeretettel fogok tekinteni. Egy olyan pártra, melyet kiváló hazafiak alkotnak.
Szegedi Csanád
Friss: 
Kapcsolódó: