Tisztelt Kuruc.info Szerkesztősége!
Végső felháborodásunkban írunk Önöknek. Mi egy olyan kis faluban, Nyírpilisen lakunk, amely a "magyar törvényeken" kívül áll. Legalábbis a falu lakóinak 60%-ának életvitele, magatartása és normája ezt bizonyítja.
Mára a lakók 80%-a a cigány etnikai kisebbséghez tartozik, közöttük is akad becsületes ember, csak sajnos ez elenyésző számú. Mások tulajdonát nem tisztelik, olyan házakat tesznek a földdel egyenlővé, melynek tulajdonosa beteg s öregotthonban él, a még itt élő "magyar" öregeket fenyegetik, a házakat cserélgetik, a közmunka munkaidejéből 1,5 órát töltenek el, az öregek és még értéket teremtő lakosok tulajdonát dézsmálják, erdőket irtanak ki vagy tizedelnek meg.
Erről fényképet is küldünk: a 17 éve telepített fekete diósunk a tüzet kibírta, de a balta nyomainak már nem bírt ellenállni.
Zoom
Mindenhez joguk van, nekik mindent szabad, mivel "élni csak kell", s még a törvény sem fogja őket. Az itteni életről, esetekről, mentalitásról regényt lehetne írni vagy megérne egy látogatást, bemutatva a sok "fejlesztést", integrációs programot megért, Európába kullogó etnikumot.
Tisztelettel: T. I.