Tisztelt Kurucok!
Szeretnék beszámolni egy Pécsett nemrég megtörtént esetről, amiről persze a média eddig nem tudósított.
Május 7-én hajnalban egy összehangolt NAV-os akció során nyolc embert állítottak elő Pécsről és környékéről a kommandósok. A vád több mint egymilliárd forintos adócsalás. Az előállított személyek a SZAMTIB biztonsági cég ügyvezetője, illetve alvállalkozói. Ez azért érdekes, mert a cég a Pintér Sándor belügyminiszter érdekeltségébe tartozó Civil Security legnagyobb alvállalkozója, több száz embert foglalkoztat a „Pintér-cég érdekében”.
A SZAMTIB ügyvezetője Végh Tibor, aki kiváló kapcsolatokat ápol helyi és országos fideszes képviselőkkel. Ügyvédek elmondása szerint a kihallgatásokon, ha szóba kerül a Civil Security neve, megállítják a felvételt, és megkérik a tanút, hogy mondja el ezt ismét, csak most a Civil Security neve nélkül.
Több mint egymilliárd forintos csalásról van szó, mégsem lehet hallani semmit az ügyről, és mindenki tudja, hogy nem fogják a Civil Security-ig visszavezetni a szálakat, és már most „tudja mindenki” azt is, hogy a balhét Végh Tibor fogja elvinni. Több évig sok száz embert foglalkoztatott olyan alacsony díjért, amiből nem lehet tisztességesen foglalkoztatni ezeket az embereket, és ezt a Civil Security is tudta! A Civil Security kihasználja a politikai hátszelét, és egyeduralomra tör a vagyonvédelmi piacon.
Pécsett az összes önkormányzati munkát ők nyerik el, majd később kiadják ezt alvállalkozásba pécsi cégeknek… Akkor miért nem a pécsi cégek nyernek egyből? /Persze ez naiv kérdés./
Úgy tudjuk, azért lett kegyvesztett Végh Tibor, mert nemrégen egy húsüzemet vásárolt Sellyén, és ez nem tetszett Csányi Sándornak, aki egyeduralkodó a húspiacon is, és egy ilyen komoly ember által tett „feljelentést” már nem tudnak eltussolni.
Ennek a történetnek a végén is láthatjuk, hogy ismét az egyszerű kisember fázott rá, hiszen a cég számláit zárolták, és ennek köszönhetően több száz biztonsági őr nem fogja megkapni a fizetését.
Köszönettel:
egy pécsi polgár