Kedves Kuruc.Info!

A mellékelt cikk egész friss. Csupán az érdekesség és a tanulság kedvéért továbbítom Nektek.


(MNO nyomán)


A segélyeket már kifizették, de a közalkalmazottaknak még várniuk kell a bérükre a csődbe jutott Tiszaderzsen.
A tiszaderzsi önkormányzat már felvette a kapcsolatot a kijelölt pénzügyi gondnokkal. A csődbiztos január 21-én találkozik a képviselő-testülettel és a polgármesteri hivatal dolgozóival. Közben pénteken a pénzügyi gondnok jóváhagyásával kifizették a januári segélyeket.

A közalkalmazottak egyelőre még nem kapták meg bérüket, tőlük türelmet kér a polgármester. dr. Herédy Dezső elmondta, hogy most az adósságrendezési bizottság megalakítása és a válságköltségvetés előkészítő munkálatai vannak napirenden a faluban.
 

Nem kell nagy lángésznek lenni, hogy rájöjjünk: a munkakerülő cigók a fontossági sorrendben megint mérföldekkel megelőzik a "gazdatestet" alkotó magyarokat, akiken élősködnek.
Szegény kis báránylelkû elnyomott honfitársainktól miért nem lehetett egy kis haladékot kérni? Ők miért nem türelmesek? Aki dolgozik, annak nem kell kifizetni a számlákat, enni adni a gyereknek, az már nem is számít?
A cikkben említett válságköltségvetés pedig drága pénzen azt fogja taglalni, hogy akik "szocálison vannak" hogyan jussannak mielőbb és zökkenőmentesen a pénzükhöz, lehetőleg úgy, hogy munkában megfáradt testüket még a postáig se kelljen elvonszolni, hanem a postás vigye ki a "fizetséget".
Megéri dolgozni így?! A munkaviszonyt egyre jobban kiüresítik (ld. a munka törvénykönyve tervezett változtatásai!), és lassan már szégyenkezve kell vállalnunk, hogy igen, én is alkamazásban állok. Ne legyünk restek, menjünk hát mi is szociálisra - ahogy azt az avatott nem ma barnult szakértők csak nevezni szokták!
A cikkből is látszik, hogy a szociális segélyt nem lehet felmondani, és olyan rossz helyzet sem állhat elő, hogy ne fizessenek ki, ráadásul még a fotelből sem kell felkelni, mert a Magyar Posta házhoz hozza. Ha pedig nem vagyunk elégedettek a kiszolgálással, akkor a "Hol a pics*ba voltál te g*ci a fizetségemmel!" felkiáltással döfjük combon a gizda kis magyar postást! Ha akkora liberalizmus van, akkor úgysem kapunk érte semmit, mivel nap mint nap van példa súlyosabb cselekedetekre is következmény nélkül!!!
Ha a szomszéd kutyája felugat bennünket, és ezért szóváltásba keveredünk vele, vagy csak pénz kell, nosza küldjük át a 14 éves kor alatti gyermekünket, aki majd agyonveri. Jó esetben már délután hazaengedik, vagy legkésőbb másnap!
Ez kurvaország, csakhogy mi is szeretnénk itthon végre otthon lenni! Meddig fog ez így menni? Mert már évekkel ezelőtt is nagyon tele volt a batyunk!
 
Üdvözlettel:
L.A.