Kedves Kurucok!
Töröm a fejem napok óta, hogy mi lehet a mozgatórugója a héberek utóbbi időben felerősödő szemtelenségének. Nem akarom most felsorolni az egyre provokatívabb esteket, nyilván mindenki érti, mire gondolok.
A legkézenfekvőbb magyarázat, hogy ez fajtajelleg náluk. Lehet, hogy így van, de ez azt jelenti hogy fogalmuk sincs róla, hogy milyen mértékben növekedett az ellenszenv ellenük az elmúlt években. Ebben az esetben a saját jól felfogott érdekükben, tehát hogy továbbra is a nyeregben maradhassanak, kellene egy kicsit tapintatosabbra venni az arcukat. De nem ez történik, hanem, ha lehet mondani, még inkább a gázpedálra lépnek.
Én személy szerint nem hiszem, hogy ennyire rossz képük lenne a valóságról és ilyen stratégiai hibát követnének el. Itt jön a másik szóba jöhető magyarázat, hogy a provokáció szándékos. Casus belli-ként arra várnak hogy történjen valami és akkor segítségükre siethet az anyaország és a "nemzetközi" közvélemény. Gondoljunk csak arra, hogy tavaly márciusban egyszer csak Budapesten termett hirtelenjében 200 izraeli katona. Miért ne jöhetne akkor mondjuk 3000, hogy megvédjék testvéreiket Újlipótvárosban az esetleges fasiszta atrocitásoktól? A recept ugyanaz mint Palesztinában: először csak egy-két telepes, majd később jön a hadsereg megvédeni őket helyi lakosság dühétől. Előbb csak Újlipótvárosra "vigyáznának", aztán Budapestre és így dagadna egyre nagyobbra Kárpát-Izrael...
Szerintem erre mutat az is, hogy tudatosan leépítették a honvédséget, amely történelmileg mindig is nemzeti elkötelezettségű volt, és aki egy ilyen helyzetben a nemzet oldalára állhatna. Vagy vegyük azt a nagyon is hihetőnek tűnő szerződést Izrael, az EU és Magyarország között, amelyben állítólag 500.000 zsidó "menekült" befogadására köteleztük magunkat, ha ott lent forróvá válna a talaj. Érthetővé válik rögtön a magyarság létszámának tudatos apasztása, életkörülményeinek ellehetetlenítése, az elvándorlásra biztatás, a vidék és az egészségügy elsorvasztása, a cigányok bunkósbotként való használata.. .Én e mögött valamiért nem hanyagságot és hozzá nem értést látok, hanem nagyon is eltervezett forgatókönyvet.
Nagyon remélem, hogy tévedek.
Adjon az Isten, szebb jövőt!
Fehér Zoltán