A Nagy-Britannia légiereje által 1944 júniusában készített légi felvételek tanúsága alapján az auschwitzi koncentrációs tábor területén emberek tömeges megsemmisítése nem folyt. Nincsenek az állítólagos gázkamrák előtt kígyózó embersorok, sem pedig kőszén vagy kokszhegyek, amelyek az 1.1 millió ember megsemmisítéséhez a krematóriumok fűtése okán szükségesek lettek volna. Továbbá hamuhegyek sincsenek, amelyek a tömeggyilkosság legfőbb tárgyi bizonyítékaiul szolgálhatnának!
Auschwitzi körséta (II. rész)

Auschwitzi sétánk során a lényegi, fő kérdés, természetesen az ún. gázkamrának nyilvánított épület előtt fogalmazódik meg. Az idegenvezető — már David Cole-nak a múzeum igazgatójával készített 1992-es interjújának tanúsága szerint is — hazugságnak minősülő állítása alapján egy olyan hullakamrát nyilvánítottak embergyilkoló gázkamrának, amelyben soha nem küldtek át Zyklon-B-vel embereket a másvilágra!
Kapcsolódó: Lipusz Zsolt: itt az őszinte válaszok ideje a holokamuról

Az ún. „gázkamrá”-nak befelé nyíló, a bolsevista vészkorszak idejéből a hazai szocreál korstílus világából ismert hétvégi házak idejéből megszokott ajtaja van, ráadásul üvegablakkal! Minden kedves olvasó fantáziájára bízom, hogy mennyire életszerű az a történet, miszerint ott embereket gázosítottak el. Ráadásul az amerikai specialista, Fred Leuchter által elvégzett vizsgálatok alapján az auschwitzi „gázkamrá”-k falán nem találtak cianidmaradványt. Ám Auschwitz kapcsán — ellentétben más magyar történelmi kérdésekkel, például a Rákóczi- szabadságharccal — nincsen helye a deheroizálásnak, mert ez tabutéma a mai cionista, „fősodrú” média megmondóembereinek kőbe vésett kinyilatkoztatása alapján! Sőt, Németországban és Ausztriában büntetőjogi felelősséggel tartozik azért valaki, ha egy történelmi kérdésről „eretnek” módon mer megnyilatkozni.

David Irvinget a magyar Lomnici-féle gazságszolgáltatási gyakorlaton is túltevő osztrák hatóságok lecsukták a semmiért! David Irving kapcsán nem ajvékolni kellene, hanem először is el kellene olvasni a műveit minden történésznek, jogásznak, ügyésznek és bírónak!! Például a drezdai holokausztról írott alapművét, amelyet kötelező olvasmánnyá kellene tenni minden bölcsészkaron Magyarországon és természetesen Ausztriában és Németországban!

A háborús bűnös, Drezdát aljas módon szétbombázó, s ott valóban „holokausztot” előidéző Churchill vezette Nagy-Britannia légiereje által 1944 júniusában készített légi felvételek tanúsága alapján — amikor állítólag 600 ezer magyarországi zsidót gázosítottak el — az auschwitzi koncentrációs tábor területén emberek tömeges megsemmisítése nem folyt. Nincsenek az állítólagos gázkamrák előtt kígyózó embersorok, sem pedig kőszén vagy kokszhegyek, amelyek az — 1991-es módosítás utáni — 1.1 millió ember megsemmisítéséhez a krematóriumok fűtése okán szükségesek lettek volna. Továbbá hamuhegyek sincsenek, amelyek a tömeggyilkosság legfőbb tárgyi bizonyítékaiul szolgálhatnának!

Van viszont az 1965-ös, tehát az állítólagos rémségek elkövetése után kereken húsz esztendővel bekövetkezett frankfurti peren bemutatott, állítólagos egykori felvétel, amely azt ábrázolja, hogy embereket vagy talán kirakati gumifigurákat hajigálnak a tűzbe. A felvétel hitelességével mindössze annyi a gond, hogy akkoriban még nem léteztek a mai, kicsiny méretű kamerák, így életszerűtlen, hogy a dolgukat példásan ellátó német hatóságok beengedtek volna a tábor területére egy olyan embert, akinek két hónapnyi táborozáshoz szükséges poggyásza van.

A második világháború egy az aljas bűnöző gonosztevők által világunkra kényszerített hősies összecsapás volt. A zsidók „nemzeti mitológiá”-t csináltak belőle. Elég volt a holokauszt-vallásukból, az ószövetségi-talmudista, babonás hazugságaikból!

Lipusz Zsolt