Sziasztok, Kuruc Olvasók!

Napok óta azon gondolkodom, mi motivál valakit abban, hogy NE áldozzon havi 400 Ft-ot egy olyan honlap támogatására, mely villámhárító és katalizátor egyben, és amit naponta (többször) olvas. Ha nem tudtad eddig, elárulom Neked, nem a Kuruc.info az a hírportál, mely állami támogatást kap és pályázatokon sem nyer egy rohadt petákot sem! Legalábbis ezt gyanítom.


Fel vagy háborodva, hogy a cigánypurdékat zabáltatják a Te pénzeden, hogy köztörvényes honatyáink gruppenszex-partikat rendeznek a Te pénzeden, hogy a rohadt szemét bevásárlóközpontok (Tesco és társai) viszik ki az országból a pénzt?? De milyen pénzt??? Azt, amit Te a nagy eszeddel ott elköltesz, mert 1 Ft-tal olcsóbb a kutyaszar, mint a "kisboltban".

Gondold végig, mennyi felesleges szemetet vásárolsz meg és az mennyibe kerül!!! És egy egyszerű példa, hogy Te, Nagy Magyar, hogy teszed tönkre a hazánkat! Bemész a multihoz és megveszed a zörgős bevásárlókocsit púposra pakolva a konzumidióták konzumszemetével. Majd boldog vagy, hogy mennyivel olcsóbb a rothasztott lószar, mint a sarki fűszeresnél. Persze a megvásárolt árunak legalább a fele szenny.

Ha egy csöpp eszed lenne, eljárnál a piacra, összeismerkednél a kofákkal és a jó minőségű élelmiszert szereznéd be a családod részére, bár a rothasztott lószart tehénhúgy öntettel bizony ott nem találod meg. Legközelebb elviszed a szomszédodat, és ő is a piacon a "néniktől" vásárol. Majd egyre több "néni" kezd el valódi élelmiszert termelni. Addigra, mire ide is begyűrűzik ez az átkozott uniós szabálybaromsághalmaz, addigra neked már fix forrásaid vannak, és kinyalhatja egész Európa.

De neked ennyi eszed nincs! Neked annyi eszed sincs, hogy az íróasztal mellett ülve elutaljál pár ezer forintot. Ja??? Hogy nem telik?? Akkor zabáltasd a cigányt, tömd a multi zsebét és nyüszíts! De halkan, hogy másokat ne zavarj! Most pedig kurvára háborodj fel! Az legalább ingyen van...

Üdv, egy Magyar
Hölgyolvasónk időközben kiegészítette gondolatait:
Kedves Kuruc.info!
Sajnos napról napra kezd kirajzolódni a nyirkai jóslat azon tézise, miszerint a magyarság két részre fog szakadni és egymás ellen fordulnak. Az én olvasatomban lesznek a magyarok és a magyarul beszélők.
Mivel gazdasági és információs terror alatt élünk, ezért nem a tv székházat kell szétverni, hanem gazdasági és információs választ kell adni. Ilyen a Kurucinfo, és a számtalan kisebb honlap. A gazdasági háború része pedig a holnemvásárolok gondolatkörbe tartozik az egyén szintjén. És ez nem gyávaság kérdése. Ez a magyartudat, az okos, az érzékeny, a szakrálist megérteni próbáló tudat kérdése.
Mint előző levemből kitűnik, a nyers fogalmazás szándékos volt. Többször kipróbáltam ezt a technikát (pl. adománygyűjtésnél) és bejött. Ill.bizonyos szinten EZ jön be. Sajnos.
Üdvözlettel!
További kitartást kívánva: E. M.