Most olvasom a pécsi vasútállomás könyv- és újságosbódéjával kapcsolatos fejleményeket. Mikor nyáron ott jártam meglátogatni a nővéremet, magam is egy nagyon jóérzésű megdöbbenéssel láttam ezt a könyvesbódét, ami valóban olyan ritka, mint a fehér holló. Csodálkoztam is, hogy ez ellen még nem léptek fel a cionisták, vagy az általuk agymosott barom lakájmagyarok. Úgy látszik, ami késik, nem múlik.

Történik mindez, amikor a vérszívó zsidó bankrendszer, s rajta keresztül a zsidó világhatalom végső összeomlása megkezdődött Amerikában. A patkányok szétrágták az utolsó hajót is, amely felvette őket, és most visítozva próbálnak menekülni. Az a meglátásom, hogy történelmi időket élünk, amikor nagyon fontos a további felvilágosítás és tisztánlátás, nehogy az elbutított emberiség megint egy újabb menedéket adjon ezeknek a gazembereknek.

Németországban végre hivatalos szinten is olyan kemény kritikák hallhatók, amire eddig nem volt példa. Tegnap a pénzügyminiszter bejelentette, hogy Amerika, mint a világ pénzügyi nagyhatalma megbukott, és ezt egyedül magának köszönheti. Továbbá, hogy Németország nem hajlandó – még erélyes felszólításra sem – hozzájárulni a mindent felzabáló sáskahad megmentéséhez, főleg nem az adófizetők pénzéből.

Köztudott, hogy az egész amerikai bankrendszer zsidó találmány, és zsidó irányítás alatt áll. Ha ez a hajó elsüllyed, akkor vele együtt süllyed el egy másik hajó is, amelynek segítségével több, mint fél évszázadig zsarolták és fosztogatták az egész világot, és amely hajónak neve: Auschwitz-mítosz.

Lehet, hogy egy ideig még különböző trükkökkel késleltetik a végső bukást, és régi bevált szokásuk szerint kirobbantanak egy komolyabb háborút, de ez lesz az utolsó húzásuk.
Egy dologra azonban különösen figyelni kell: hirtelen ugyanazok (tehát zsidók) az első legkeményebb kritikusai ennek a bankösszeomlásnak, akik eddig a legfőbb haszonélvezői voltak.
Azt hiszik (és talán jogosan), hogy a totálisan elbutított emberiséget a végtelenségig félre lehet vezetni. Emlékezzünk rá, hogy miképpen lettek máról holnapra az egykori legvadabb kommunistákból a legvadabb kapitalisták, most meg, hogy mindent fölzabáltak, megpróbálnak majd újra a legnagyobb emberbarátnak látszani, hogy mentsék a bőrüket. Ha ezt megengedjük, magunkra vessünk.

Ezzel a gátlástalan társasággal egyszer és mindenkorra le kell számolni!

Mert hogy lehet az, hogy a kisembert minden pitiáner félrelépése miatt börtön várja, de akik milliókat fosztanak ki, milliók életét teszik tönkre, azoknál még fel sem merül a felelősségre vonás kérdése.

Én azt szeretném, ha ezek nem úsznák meg, és magyar viszonylatban pedig addig nem lesz valódi változás, amíg egy Gyurcsány és hasonszőrű társai az ország és nép kifosztása és tönkretétele után a rablott holmival szépen nyugalomba vonulhatnak. A népirtó cionista gyarmatosítók legfőbb lakájainak szerintem lámpavason a helyük! (Ugye ez a mondat már kimeríti a gyűlöletkeltés és bizonyos kisebbség elleni kemény uszítás „bűntényét“?) (Nem meríti ki, ugyanis nem szólít fel, csupán véleményt mond. a szerk.) Ez ilyen egyszerű. Ha nem ez a célunk, akkor teljesen fölösleges bármit is csinálni.

Ne haragudjatok, ha untattalak benneteket, de a magam részéről az eddigi radikális gondolkodásomra rátettem még egy lapáttal, mert erre kényszerítettek a tapasztalataim.
Mindezt azonban átgondolt, ésszerű cselekvésben képzelem el, és nem primitív vandálok módjára.

K. D.