K. A. vagyok, a jogtalanul elhurcolt gárdista fia, akivel mellesleg az egzecíroztatás közben először le akarták vetetni az utcán a pólómat, majd megelégedtek azzal ha kifordítva visszaveszem.
Édesapámat körülbelül másfél órája engedték ki. Eljárást nem indítanak ellene. A vád első körben az volt, hogy Gárdista egyenruhában volt, amelyet később elvetettek lévén, hogy a fekete gyakorló nadrág, bakanccsal valamint fekete ing nem minősül egyenruhának. Ezek után a kesztyűjét kifogásolták, majd közölték vele, hogy előállítják mert a kesztyű félelmet és megbotránkoztat kelt. Zárójelben jegyezném meg, hogy ekkor az ott lévő  kb. 10 rendőrből 1 UGYANOLYAN kesztyűt viselt.


Az elszállítása után közvetlenül, megérkezett egy csapatszállító kisbusz melyben gázálarcos, oszlatásra felkészült rendőrök voltak. A csapatszállító jármű megérkezése után, az akkor már ott tartózkodó rendőrök bementek az előadóterembe (magántulajdon, nem volt engedélyük bemenni) és belülről bezárták az ajtót, az összes ott lévőt lekamerázták(magánterületen), igazoltatták, valamint az asztalon lévő papírokat elkobozták (az igazoltatottak közt voltak természetesen a lakossági fórumra érkezett vendégek is). Utólag tudtam meg egy másik gárdistától, aki az előadást tartotta, hogy már az elején elmondta és később többször is megismételte, hogy a bíróság csütörtöki döntésének értelmében a toborzás elmarad, ez csak Jobbik fórum lesz.
 
A rendőrök közül többen eléggé agresszíven és durván beszéltek a jelenlévő gárdistákkal (akik természetesen mind civil ruhában voltak) és jelenlévőkkel is. A Hír tv stábja az események nagy részét rögzítette.
Szebb Jövőt!