A múlt hét mérlegét megvonva, a Magyar Gárda felemelő újjáalakulásán, s egyben a törvénytelenül működő ÁVH-sündőrség meghátrálásán túl történt még néhány említésre méltó dolog a parlamentet bitorló megélhetési bűnözők háza táján.
A gyanútlan, alulképzett választópolgárok - ha eddig nem tudták volna - ismét meggyőződhettek arról, hogy az Országgyűlés 5 hazaáruló csoportosulása egy és ugyanaz. A sort „Viktor,Viktor” Likud-testvér nyitotta, aki hazug adócsalóknak, gátlástalan tolvajoknak nevezte a Kádár csicskásaként, Aczél György kurvájaként elhíresült Lendvai által vezetett bolsevik-kommunista pártot.
Persze Orbán Viktornak ebben teljesen igaza volt, ebben nincs hiba. Következett azonban a zsidó-cigány(?) vagy cigány-zsidó(?) Nyakó válasza, amelyben a szocionista szócső „leszőlősgazdázta” Viktorunkat, sőt azt sem felejtette el megemlíteni, hogy az egész Kövér család köztörvényes bűnözőkből áll. Kövér Laci és Szilárd, no meg az asszonyok ugyanis egymás után hagyják hátra a 100 milliós veszteségeket felhalmozó cégeket. De még milyen igaza van a zsidóbérenc hazaáruló Nyakó Pityunak! A Zsidesz ugyanúgy kisöpörte az államkasszát - csak a robbantás helyett a trezorra nemzeti színű pántlikát kötött, mielőtt kirámolta azt -, ugyanolyan tolvajpárt, mint a MASZOP. Ez a nemzeti radikális oldal hívei előtt persze sosem volt kérdés.
A vasárnap fénypontja azonban a pártját nevében is fémjelző (nomen est omen) Retkes Attila volt, aki a szadista degeneráltak, a homokos, narkós, pedofil akol torzszülötteit saját elvtársait nevezte korruptnak és Strabag demokraták szövetségének. Mit ad Isten, ebben is fején találta a szöget a nevezett ismeretlen, és nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem zene füleimnek az SZDSZ bomlásáról szóló híreket hallgatni. A korábbi szelektív hírhallgatás helyett most már minden órában bekapcsolom a rádiót, hogy tudjam, miként pusztul, sorvad ez a destruktív, magyargyűlölő horda, amely mindeddig rákos daganatként roncsolta a magyar nemzet szervezetét, és amelynek a kiirtását már annyian vártuk.
Tehát önbeteljesítő jóslatként és rezignált véleményként ennek a Retkesnek is igaza van, nem vitatkozhatunk vele. A sorból már csak a rágcsálóirtó, a lassan börtönérett Dávid-kreatúra hiányzott, a jó Herényi Károly,  aki rendszeresen arról értekezik TV-ben és rádióban egyaránt, hogy a parlamenti pártok minden esztendőben ellopják a közbeszerzésre szánt pénzek 25 %-át. Ez testvérek között is évente több mint ezer milliárd forint, 20 év alatt tehát 20-22 ezer milliárd a lopott pénz nagysága, egészen véletlenül pontosan annyi, mint a Magyar Köztársaság kint lévő adóssága. Ezt nyögjük mindannyian, ezért vannak a megszorítások, és ezért menekül egyre gyakrabban az öngyilkosságba a magyar honpolgár.
De ha ez így van, hogy ezek az aljas, hazaáruló, zsidóbérenc gazemberek maguk vágják a pofánkba, hogy ők kirabolnak, kicsontoznak bennünket, akkor meddig tűrjük még ezt? Kedves Kuruc Testvéreim! Milyen lelkületűek azok az emberek, akik ezek után is elmennek szavazni, és elfogadva a parlamenti pártok hazudozásait a választófülkében, rájuk voksolnak? Milyen lelkületűek azok a pártelnökök, azok az országgyűlési képviselő-jelöltek, akik tudatosan újra és újra félrevezetik a magyar nemzetet, majd, amikor megkapják a szükséges mandátumot, ismét átverik és kifosztják a rájuk szavazókat?
Milyen lelkületűek továbbá azok a köztársasági elnökök, akik ugyanezt látják, tudják, de mégsem tesznek semmit? Milyen lelkületűek azok a miniszterelnökök, akik, miután magukhoz ragadták a hatalmat, a nemzet érdekével szemben idegen zsoldban állva, a hazájukat rendszeresen elárulják, annak vagyonát külföldi pénzemberek kezére játsszák? Létezik, hogy ennyire tudatlan, buta, primitív és kishitű lenne a magyar? Rá lehet fogni a rossz irányba leadott szavazatokat arra, hogy nem tudja a magyar, ki az ellensége, ki lopja meg, és ki az, aki a szakadékba taszította?
Miért nem hiszi el még mindig a magyar választó, hogy a 386 gazember, akik az országgyűlésben meresztik a seggüket, és tömik degeszre a zsebüket, azok mindnyájan a magyar nemzet esküdt ellenségei? Milyen bizonyítékot vár még erre a magyar? Ezek tartanak terror alatt közel 10 millió embert, ezek szavazzák meg szolgaian a bennünket kicsontozó, a gyermekeinket jövőjüktől megfosztó harács-törvényeket, miközben elszámolás nélkül viszik haza vagy az offshore-számlákra a tőlünk elrabolt pénzt.
Ezek azok, akik nélkül üresen szokott lezajlani az adó- és a költségvetési vita a Tisztelt Házban, akik teljes érdektelensége mellett mondja el az Állami Számvevőszék elnöke a kupola alatt, hogy melyik párt, melyik intézmény mennyivel károsította meg a magyar államot, ki mit és hogyan lopott le a tárgyalt pénzügyi évben a magyar nemzet kincstárából a magyar nemzet kárára. Ezek azok, akik álláshalmozóként a Parlamentben azt hazudják, hogy az önkormányzati ülésen vannak, a településen pedig az Országgyűlésre hivatkoznak, miközben saját korrupt bizniszüket alakítgatják a költségvetési intézmények és az államot lenyúló magáncégek sűrű, sötét erdejében, esetleg a különböző maffiák keresztapáinak előszobáiban.
Elgondolkozik néha a magyar szavazópolgár, hogy milyen lelkületűek azok a fideszes agitátorok, akik a köztörvényes bűnelkövetéssel meggyanúsított Deutsch Tamásra kérik el az ajánlószelvényt és szavaztatnak arra a Fidesz-listára, amelyiken az öt és fél milliárd forintot elsikkasztó gazember szerepel? De továbbmegyek: milyen lelkületű az a bolsevista kommunista, aki Göncz Kingától és Gurmai Zitától várja el a magyar nép hatékony érdekképviseletét? Mikor érti meg végre a szavazati joggal rendelkező magyar állampolgár, hogy nem szabad a parlamenti pártok egyikére sem szavazni, mert ezek a gyilkos, kommunista diktatúra továbbélésének a letéteményesei?
Mikor érti már meg a szerencsétlen, tájékozatlan, alulképzett választópolgár, hogy a húsz éve tartó szellemi és erkölcsi fertő letéteményese a rendőrség, a bíróság és az ügyészség, mert e három szervezet érintetlenül maradt a rendszerváltásnak hazudott időszakban, tele kommunista gyilkos ügynökökkel, bűnöző hajlamú senkiházikkal, ávós, belügyes verőlegényekkel, spiclikkel, a magyar nép ellenségeivel?
Különösen nagy felelősség terheli az ügyészséget, hiszen az önjáró, senkitől sem függő szervezet önhatalmúlag dönti el, hogy ki a bűnös, kit kell börtönbe juttatni, ki az, akit el kell távolítani a közéletből, és ki az, aki a törvény felett áll, ki az, aki mindent megtehet büntetlenül ma Magyarországon. Ha kell, az ügyészség hamis tanúkat alkalmaz, ez ma már nyílt titok, lelepleződtek a hamisan tanúzó, rendőrruhába bújt, szadista gyilkosok a bírságok előtt.
A vérkomcsi, ávós és belügyes állományból feltöltött ügyészség hozzá nem értése, hazaárulása, nemkülönben a megrendíthetetlen kommunista meggyőződésük tette ezt az országot a bűnöző politikusok Eldorádójává. Ismerjük az eredményességüket: az égbekiáltó bűncselekményeket nem tudják kivizsgálni, vagy tudatosan nem találják meg a tetteseket, vagy el sem kezdik a nyomozást. Rálegyintenek egy Gripen-ügyre, nem foglalkoznak azzal, hogy a parlamenti bűnbanda mennyit rabol naponta, és az sem érdekli őket, hogy a Strabag mennyi pénzt utal vissza választási kampányokra azokból a milliárdokból, amiket a magyar adófizetők pénzéből loptak el egy-egy kartellezés kapcsán a fehérgalléros politikus-bűnözők.
Érdemes végignézni az eddigi legfőbb ügyészeket, akik szakmányban árulták el és fosztották ki a hazát. Györgyi Kálmán és felesége is lucskos a szőkített olajtól, bármelyik maffiózót megszégyenítő köztörvényes bűnözők, Györgyi mellesleg beszervezett ügynök, kommunista párttitkár, aki tovaris Borossal és Don Pintérrel bárkit börtönbe juttatott eddig, aki csak ferde szemmel mert nézni a szabadrablásaikra.
A zsidesznyik Polt Péter az olajszőkítő miniszterek és országgyűlési képviselők bűnpártolásában híresült el, de Pintér Sanyival közösen vezényelték le a Postabank százszázalékos, konszolidációnak hazudott kifosztását. Ezért tudta Orbán Viktor 100 milliárd forinttal túlkonszolidálni a Postabankot úgy, hogy a haja szála sem görbült az irtózatos pénz ellopásakor, pedig mindezt azzal a jelszóval tette, hogy „kell a pénz a pártkasszába”. Polt Péterről tudni kell, hogy az édesapja a Kádár Jánost leghűségesebben kiszolgáló, szintén a legfőbb ügyészségen tevékenykedő féreg volt, és ugyanolyan beszervezett ügynök, mint mindhárom köztársasági elnökünk. Nem csoda hát, hogy fia a fideszes bűnpártolásokról híresült el.
Tovább haladva a dicső arcképcsarnokban, itt van a harmadik beszervezett ügynök, Kovács Tamás. A vén hülyét nem érdekli más, mint a Magyar Gárda feloszlatása, mert az nagyon zavarja a hozzá hasonló zsidókat és zsidóbérenceket, akiknek a magyarellenes tevékenységét, a külföldi érdekek gátlástalan kiszolgálását nem illik kritizálni, még kevésbé azok ellen fordulni. Ez a senkiházi gazember futni hagyta Gergényit, Lapidot, Benét, Dobozit és a többi rendőri vezetőt, akik 2006. október 23-án rendőrruhába öltözött állatokkal vadásztatták le, csonkíttatták meg a magyart. Legfőbb ügyészünk kedves felesége a Budapesti Táblabíróság tótumfaktuma, ezért aztán ne csodálkozzon senki azon, hogy az Ítélőtábla három hozzá nem értő bírája jogot és Alkotmány megtaposva feloszlatta a Magyar Gárda Egyesületet és Mozgalmat (megjegyzem, hogy Sólyom ezt a bűnbandát védi, ügyészestől, bírástul és a törvények felett álló rendőrfőkapitányostól).
Ha ismét újjá akarjuk építeni Mária országát és demokratikus jogállamot akarunk teremteni ezen a nyomorúságos és mégis csodálatos 93 ezer négyzetkilométeren, akkor azzal kell számolnunk, hogy ezt a pár ezer ügyészt, bírót, rendőri vezetőt, na meg az őket védelmező, kommunista ügynököktől hemzsegő bértollnok hadat először ki kell telepíteni a Hortobágyra, rabláncra fűzni őket, és megismertetni velük a kulák-Gulág paradicsomi állapotait. Sem többet, sem kevesebbet: csak annyit, amennyit a megalázott, derékbatört életű, kisemmizett, tönkretett magyar családok ezreinek el kellett szenvedniük a mocskos, briganti kommunistáktól.
Mert ezekkel nem lehet demokratikus jogrendet, jogegyenlőséget és jogbiztonságot kiépíteni. Bármi áron felelősségre kell vonni azokat a bírókat és ügyészeket, akik 95%-os tévedéssel vádoltak meg és ítéltek el embereket 2006. október 23-át követően! Börtönbe minden olyan vérbíróval és gátlástalan ügyésszel, akik a móri gyilkosságban tévedést tévedésre halmoztak, és mind a mai napig nem találták meg az igazi tetteseket és a történtek valódi indítékát.
Kulcsárral együtt börtönbe kell zárni azokat a rendőröket, ügyészeket, bírókat, akik hat éve nem tudják lezárni ezt az Európában elhíresült bűncselekmény-sorozatot, sőt, eljárási hiba miatt elölről akarják elkezdeni a jogi eljárást, és így már egészen biztos, hogy elévül az égbekiáltó bűncselekmény-sorozat. Le kell rángatni a pulpitusról, és ki kell vágni, mint macskát szarni, azokat a táblabírókat, akik Kodela Györgyöt mentesítették a börtönbüntetés alól, sőt a 16 milliós áfacsalás helyett beérték 8 millió forint megtérülésével. A maradék 8 milliót egyébként kifizethetné az a szarházi, aki már a móri perben is téves ítéletet hozott.
A HospInvest Kökény Mihály vezetésével kirabolta az ország felének egészségügyi intézményeit, majd a rengeteg pénz zsebre tétele után csődöt jelentett. Már lehet tudni, hogy az illetékes bíró - Lomnicionista jó tanítványaként - a Mátra Holdingot fogja kijelölni felszámoló cégként. Így simul egymásba a bíró, a rabló és a felszámoló cég keze, ha hagyjuk.
Kuruc Testvéreim! Hiába hazudozik Orbán, Bajnai, Lendvai, Sólyom, a főrendőr, a főbíró és a főügyész, a korrupció elleni küzdelemben semmi nem fog változni. Ugyanez az összeforrott, velejéig romlott banda marad hatalmon az idők végezetéig, ha a parlamenti pártok valamelyikére adjátok le a voksotokat. Ha már az urnákhoz járultok, a Jobbikra szavazzatok, de az öt országgyűlési tolvaj pártra ne ikszeljetek!
Berényi Miklós
jogász, Nagykanizsa