Nem csak a Jobbik plakátjaira jelent veszélyt Esztergom tíz éve uralkodó - nem túlzás ez a kifejezés! - kiskirálya. Bár a Fidesz plakátjain bőszen hirdeti, hogy VÉDJÜK MEG A CSALÁDOKAT! - ez rá, mint az egyik prominens jelöltre nem vonatkozik.
A konzervatív-keresztény szellem "jegyében" immáron harmadik kedvesét találta meg. A sors fintora, hogy válása még be sem fejeződött, ő mégis egyik beosztottjának karjai közt vígasztalódik - aki románcuk kezdetén még szintén házas volt. A jelek szerint a fideszes családvédő bukik a szőke és férjezett asszonyokra, hisz előző feleségét is egy házasságból sikerült beszereznie.
A múlt tényeinek tükrében nem lehet tudni mire számítanak azok az asszonyok, akik eldobják a családjukat a nagy városépítő kegyeiért! Nézzük meg mit jelent a valóságban a VÉDJÜK MEG A CSALÁDOKAT! szlogen, Meggyes Tamás példáján keresztül.
A kezdetek kezdetén, még '99-ben a leánykérés különös formáját választotta Esztergom mai vezetője, Kui Rózsa, az akkori kiszemelt férjes asszony egy kiadós verés tapasztalataival lett gazdagabb. A verésről látlelet is tanúskodik. (Ez elolvasható itt.)
A brutális kegyetlenség majdnem tragédiával végződött, kitépett haj és a rúgások okozta sérülések miatt Meggyes kedvese több napos kórházi kezelésre szorult. A jellembajnok fideszes jelölt azonban ma is tagad. Tagad, annak ellenére, hogy több akkori - ma nagyobbrészt csak volt - fideszes előtt ő maga számolt be a bántalmazásról.
Bár Meggyes első felesége is szörnyű dolgokról tudna beszámolni, Kui Rózsa mégis hitt abban, hogy ez az ember megváltozhat. Ezer szál rózsát kapott Meggyestől és nemsokra rá megházasodtak.
Az elkövetkezendő évek sem teltek eseménytelenül. Elég csak az elhíresült rendőrségi jegyzőkönyvből idézni, amely szintén egy újabb asszonyverésről szól.
"Április 9-én összeszólalkoztak valamin. Meggyes fogta magát, és ezután elment moziba. (...) Rózsa a kulcsot, mivel összevesztek, bent hagyta a zárban, és nem akarta beengedni este.(...) Ezután én akkor tudtam beszélni a Rózsával, amikor a Meggyes elment dolgozni. Akkor mondta nekem, hogy őt akkor este ismét bántalmazta a Meggyes, és közben, hogy ne legyen zaj, egy párnát nyomott az arcára. Mondta a Rózsa, hogy neki halálfélelme volt, azt hitte, hogy meg fog fulladni, meg fog halni. (...) A lakásba a Meggyes úgy jutott be, hogy elment a Tescoba, és ott vett egy feszítővasat, és azzal nyitotta ki az ajtót. (...) Amikor bement, akkor rögtön nekiesett a Rózsának, és bántalmazta. Én szombaton, az eset után láttam azt, hogy a bal arcán van egy vörös folt, és kicsit be volt dagadva is. Ez véleményem szerint egyértelműen egy ütés következménye. (...) Ez az egész azért durva, mert Meggyes Tamás mindezt a gyerekek előtt teszi. (...) Én azért mondtam el mindezt, mert ez nem mehet így tovább, ilyet nem lehet gyerekek előtt csinálni, féltem a Rózsát meg a gyerekeket, nem akarom, hogy valami baj legyen. A Rózsa viszont ezeket nem meri elmondani, mert fél a Meggyestől."
Remélhetőleg ennyi bőven elég mindazoknak, akik látni szeretnék mit is jelent a VÉDJÜK MEG A CSALÁDOKAT! szlogen a fideszes valóságban.
Sajnos azonban Kui Rózsa számára nem ért véget a Fidesz esztergomi "családvédelmi" programja... Válásával kapcsolatban hiába fordult Orbán Viktorhoz nyílt levélben, még választ sem kapott. De erről majd egy másik levélben írok. Lesz miről!
Búbánati csónakos
(Kuruc.info)