Tisztelt Kuruc.info!
Negyvennégy éves (sajnos) homoszexuális beállítottságú férfi vagyok, lapjuk rendszeres olvasója  és az alábbiak miatt írnék Önöknek:
Mindig jobboldali szellemiségű embernek tartottam magam, szexuális beállítottságommal soha nem kérkedtem, a magyar népet soha nem tartottam sem rasszistának, sem homofóbnak: az háborított fel, amikor önjelölt, agresszív kisebbségvédők ilyen vádakkal illették a magyar embereket. A cionizmust elítéltem és elítélem, az ártatlanul lemészárolt palesztin gyerekekkel szívből együttérzek, és én sem szeretnék palesztin lenni a saját hazámban. Az ún. "melegfelvonulásoktól" rendszeresen hányingerem volt, mert úgy gondoltam mindig, hogy ez értelmetlen, hiszen a magyar emberek toleránsak, a mások érzékenységét sértő, Bibliagyalázó primitív felvonulók pedig minden homoszexuálist lejáratnak és az ilyenek nem kérhetnek maguknak megértést semmiféle tolerancia nevében sem.
A szexuális beállítottságom számomra nemcsak hogy nem "büszkeség" alapját képező tény, sokkal inkább teher, hiszen magam is vágynék családra és a homoszexuális kapcsolatokban a hűség, a szeretet értéke szinte ismeretlen fogalom. Az ilyen jellegű beállítottság ugyanakkor alig (vagy csak nagyon nehezen)megváltoztatható.
Álláspontom szerint különbség van aközött, hogy valaki palesztin gyerekeket mészárol le (erről tehet) vagy homoszexuális hajlamai vannak (erről nem tehet). Önök – sajnos – mégis egy kalap alá veszik a kettőt, amikor buziznak, ill. a homoszexuálisokat hulladékként emlegetik. Ugyanakkor viszont számos konzervatív szellemiségű ember is volt ezen kisebbség tagjai között, így pl. Thurzó Gábor író, aki pl. mélyen vallásos volt, de említhetném Jörg Haidert is, akiről Önök először elítélő cikkeket írnak, majd a könyvét reklámozzák.
Ha egy kicsit árnyaltabban ítélnének és különbséget tennének az ezen kisebbséghez tartozók között (azok között tehát, akiknek akár szenvedést is jelenthet ez az állapot), álláspontom szerint közelebb kerülnének az igazsághoz.
Jómagam ettől függetlenül is a Jobbikra fogok szavazni, az persze – sajnos - eszembe se juthat, hogy belépjek a pártba, hiszen ha szexuális orientációm kiderülne, biztosan rám sütnék a spicliség, beszervezettség vádját.
Üdvözlettel
V. Gábor