Olvasóink elnézését kérjük a vulgáris címért és a helyenként hasonló stílusú szövegért, úgy véljük azonban, hogy megköveteli a téma és a szövegkörnyezet, magyarán: ezt másképp nem lehet elmondani. Olvasónk kiváló levelét ezért meghagytuk eredeti formájában, és köszönjük szépen, hogy ilyen kiválóan összefoglalta egy egészséges értékrenddel rendelkező ember álláspontját.

Bemelegítés előtt

Tisztelt Szerkesztőség!
Döbbenetes és elszomorító, hogy itt tartunk. Eddig azt gondoltam, hogy Magyarország legnagyobb problémája a politikusaink által tervszerűen lezüllesztetett cigányság élősködése a nemzettesten, és örültem, hogy a neoliberális szép új világot ennyire elutasítják a fiatalok, ezért olyan népszerű körükben a Jobbik.

Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy a legnagyobb probléma nem ez, hanem az, hogy beérett az SZDSZ-es vetés. Fórumon, olvasói levélben azon örvendezni, hogy aktív pornós gyarapítja a Gárda sorait, itt járunk? Ez azt jelenti, hogy bizony nem a cigánybűnözés felszámolása a legfontosabb teendő, hanem ennél sokkal fontosabb dolgunk van, elmagyarázni a fiataloknak: miért nem b@szunk pénzért kamerák előtt.
Aki ezt nem érti, ne háborogjon, hogy őt képmutató divatkereszténynek nevezik (lásd még a ne paráználkodj parancsolatát, az ugyanott van, mint a ne ölj és a ne lopj, nem véletlenül), ne sírjon, hogy cickányozzák, sőt. A legjobb az lenne, ha vagy mélyen magába szállna, vagy átállna az LMP-hez, esetleg kivándorolna Hollandiába (bár ott is élnek normális emberek, vigyázat).
Megnéztem néhány képet a művésznőről, a pornó keményebb műfajában bontakozott ki. Nekem ezeket senki ne nevezze erotikusnak, nem erotikus az, ha valakinek a vaginájából sperma csorog, sem az, hogy barátnője szájába spriccolják a spermát, amit aztán a lelkes barátnője Nikike szájába köp. Ez undorító, mocskos neoliberális tobzódás, pontosan az ellentéte a normalitásnak. Ezt a mocskot a háttérhatalom ontja ránk, hogy tartósan lezüllesztett állapotban tartsa a társadalmat, és úgy látszik, jól dolgoznak.
Elnézést a durva fogalmazásért, a gecinyelés, a b@szás és a pinanyalás pénzért nem munka, hanem szörnyű lezüllés, amit nem csinálunk, akkor sem, ha nincsen pénzünk.
Botlások vannak, Nikolett, állj fel, rázd meg magad, tanuljál és keress normális foglalkozást. Legyél igazi, érett nő, éld át a teljességet szerelmeddel, férjeddel, használd arra szexuálitásod és az eszed, amire való.
És nem, nem vagyok prűd, teljes a testi-lelki összhang jegyesemmel, akivel hamarosan megházasodunk, és gyermekeket fogunk nevelni, normális értékrendet adva nekik.
Az együttélősdi neoliberális családpusztító modellt is ijesztően sokan követik, de ebbe most nem megyek bele, először jussunk el oda, hogy a lányainkat nem hagyjuk elkurvulni.
Mert pornóból nem lesz jövő.
Egy hálózati informatikus