Miután a cionista nyomásra törvénytelenséget is vállaló, amerikai Softlayer cég a terrorizmus nevetséges vádjával szerződést és saját szabályzatát is megszegve lekapcsolta főszerverünket, mától egy új, sugárhajtású szervergép repíti célba a Kuruc.info hírbombáit szerte a világ szétszóródott magyarsága körében. Portálunk sok mocskos érdeket sértett, de a jövőben sem kímélünk senkit, aki okot ad rá, legyen az lámpavasravaló bûnöző, szocionista vagy akár az úgynevezett jobboldal bármely népszerû személyisége.
Örömmel értesítjük kedves olvasóinkat, hogy visszatértünk: újból teljes gőzzel mûködik a magyar radikalizmus hírportálja, a nemzeti gondolatot következetesen hirdető Kuruc.info. Ugyanakkor megköszönjük a több száz aggódó, biztató, együtt érző olvasói levelet, erkölcsi és anyagi támogatást, melyek segítségével újból megjelenhetünk, hamarosan pedig talán még egy tartalékszervert is üzembe helyezve.

Mivel ebből az egyik nem tud írni (panaszlevelet sem), kizárásos alapon tudható, kiket szidhatunk megint

Értesítjük továbbá hazánk sírásóit: aljas támadásukkal mindössze jelentéktelen győzelmet arattak, hiszen újra mûködik oldalunk, nap mint nap lerántva a leplet magyarellenes tevékenységükről. Szánalmas próbálkozásuk értékelésébe hadd segítsünk be kicsit: gondoljanak bele, mi az a hat napnyi csend közel két és fél évi mindennapos mûködéshez – és az elkövetkezendőkhöz – képest? Azoknak, akik vígan temették a szabad magyar szó és az igaz hírek oldalát, üzenjük: az igazság hangját ideiglenesen el lehet hallgattatni ugyan, de előbb-utóbb újult erővel segíti azokat, akik szomjazzák. S üzenjük a nemzetet és hazát elhantolni készülődő cionista rablóbandának: nemcsak a hangja, hanem maga az igazság is diadalmaskodik előbb-utóbb – és akkor jaj a bûnösöknek!


Ugyanakkor nekik is van miért köszönetet mondanunk, még ha némiképpen ironikusan is: köszönjük a hírverést, amit csaptak a Kuruc.infónak, amikor örömükben általános elhallgatásunk szabályát is felrúgták. Köszönjük, hogy tudatosították az emberekben, mekkora szükség van portálunkra. Köszönjük, hogy barátokat, segítőket szereztek nekünk az egész világon, és köszönjük, hogy kényszerből bár, de immár biztonságos helyen tudhatjuk a Kuruc.infót. És persze köszönjük, hogy megmutatták ismét igazi arcukat, azt, hogy mit gondolnak a szólás- és gondolatszabadságról, a törvények betartásáról, a nemzeti gondolat létjogosultságáról. Hosszabb távon bennünket erősítenek ezzel is.

Legyen Ön is terrorista! Ha Magyarországon nem ítélnék el tojásdobálás miatt, Amerikában még van esélye...

Mindezért hálából – ahogy eddig is tettük – egy percre sem vesszük le róluk a szemünket, folyamatosan kitüntetve őket megtisztelő figyelmünkkel. Korábbi cikkeink emellett hiánytalanul elérhetőek. Olvasóinkat arra kérjük, hogy továbbra is tiltakozzanak a zsidóbérenc Soflayer cég önkényes szerverlekapcsolása miatt, illetve hívják fel minden magyarul tudó ember figyelmét újraindulásunkra, hiszen:

A Kuruc.info hírportál szerkesztősége