Talán nem tűnik túlzott hivalkodásnak, ha azt állítjuk: a Kuruc.info sajtótörténelmet írt. Hosszú lenne ezt részletezni, de tény, hogy milliárdos tulajdonosi háttér nélkül, a nulláról építkezve váltunk az egyik legolvasottabb magyarországi hírportállá. És ennek kizárólag egy oka van. Ön, kedves olvasónk!
Ha Ön, Önök nem lennének, mi sem írhatnánk. Mivel minket nem tömnek ki tíz- meg százmilliókkal a baráti pártok, így nem kerül veszélybe függetlenségünk sem. Az - amint a hozzánk beírt olvasói levelekből is kiderül -, amit Önök a legjobban szeretnek bennünk.
Azonban ez nem egy könnyű helyzet. Ahhoz, hogy továbbra is tájékoztatni és szolgálni tudjuk Önöket, szükségünk van az Önök támogatására. Viszont most a szellemi táplálék mellé még adunk cserébe valamit: kuruc.infós pólót.
Ha Ön vásárol ezekből saját magának, családjának, barátainak, akkor azzal bennünket támogat, hiszen ennek viselésével reklámozza portálunkat. Továbbá gondoljon arra, hogy a póló viselésével egyvalamit biztosan kifejez: "független, szabad ember vagyok". Ezt próbálja közvetíteni a magyarok felé a Kuruc.info nap mint nap, hogy ne féljenek szabadok, függetlenek, büszke magyarok lenni.
Legyen ez egy kapocs közöttünk, és jelezze nekünk is a több ezer kuruc.infós pólóban sétálgató hazafi, hogy ne térjünk le mi se arról az útról, amin együtt indultunk el! Legyen ez a póló a szabad véleménynyilvánítás jelképe!
A kiváló minőségű, 100% pamutból készült pólók kétféle mintával, fekete és fehér színben kaphatók, számos méretben (S, M, L, XL és XXL méretekben). A készleten lévő méretekről előzetesen érdeklődjön a Turániában.

Fehér nagy feliratos, fekete nagy feliratos

Fehér kis feliratos, fekete kis feliratos
Minden póló bal ujján egy K betű is található:

Fekete oldalról

Fehér oldalról
 
 
Személyesen is megveheti, felpróbálhatja Budapesten
Aki személyesen szeretné megnézni és megvenni a pólót, megteheti a Turániában. (A bolt Budapesten, az Oktogon vagy az Arany János utcai metró közelében található, a Zichy Jenő u. 34-es szám alatt. Nyitvatartás a honlapjukon.)
A pólók ára 2800 forint. Az alábbi linkeken lehet megrendelni:
Kuruc.info főhadiszállás, Atacama-sivatag